teda konkretne mam na mysli napr. salat s masom al. jogurt, ked si ho rano zoberem, a zjem ho az vecer.o nejakej 5tej..jednoducho , ze nebude v chladnickeco vy na to?
myslite ze sa pokazi jedlo, ked..
ale nie to bolo hnusne...
mam nejaku cynicku naladu..sory
Kto nemá rád ľudí, pre toho nemá zmysel žiť.
cize mat ta rada;DD
Zuzi ty ma strasne nemas rada cooo ??? a ano ano cervenal som sa az mi horeli usi.....:DDDDD
Zakladam novu temu.
Zuzinka20-bingham
:)
ale coby...uz vidim ako si sa zacervenal:DD...hehe...
ale neboj este by si sa musel viac snazit:))
Ja ked som ležala 11 týždnov v nemocnici/no bolo to od januára do marca/potom ked som aj rodila v novembri,normálne sme dávali jedlo zabalené von na okenné parapety.Vtedy už samozrejme nebolo teplo.Videli to aj sestričky,no do chladničky na oddeleni všetko sa nezmestilo čo sme dostali.Myslím aj jogurty.To sa dá fakt len ked je už chladno.Pečené mäsko viac vydrží ako mliečné výrobky.Museli sme všetko zabaliť do sáčku alebo do obedára z umelej hmoty lebo vtáci tam stále hladali jedlo.Takže na mliečné vyrobky treba dať pozor najviac...
ja by som to nejedla. ale daj to za okno teraz je vonku dost kosa.
Tak to si ma moc nepotesila.....:DDD
ty inak bingham , som si vsimla, ty si temer v kazdej teme....nomalne za chvilu budes slavny tu na ako RNG:))
Zuzi ja som to myslel dobre... ze ano mozes papkat..., ale s tym mliecnym opatrne cez leto....:)