Cysty - cvičenie?

RNG

cvicenie nezvysuje hladiny enzymov v tele a enzymi su latky, ktore odburavaju v tele neziaduce latky.
Nase vlastne enzymi, na ktorych tvoreni je potrebny aj jod(preto ho odporucujem doplnovat)
a enzymi zvonku, zo surovych zelenin a ovoci a ine,
pripadne vo forme silnych enzymatickych doplnkovych koncentratoch
Tema na cysty a ine nefunkcne utvary v tele(hrcky, myomy, polypy, tumory, nadory...)tu uz bola mnohokrat.
Treba si uvedomit, ze ked je telo natolko znecistene, ze musi vyrabat rozne tieto "smetne kose", znamena ze ma alebo primalo enzymov, alebo privelke zamorenia.
V kazdom pripade sa teda ale jedna o nie jednorazove odoperovanie, ale udrzbu tela a zvysenie prijmu a vlastnej vyroby enzymov, na cely zivot.

nikol84

Magduš - ja som mala vodovu cystu, cvicila som, aj ked som o tom nevedela, ze to v sebe mam . ja som nemala ziadne krce, tazkosti, nic, nic som nepocitovala...potom som sla na laparoskopiu kedze cysta mi nezmizla-- este aj den predtym ako som nastupila do nemocnice som cvicila, a 2tyzdne po zakroku som uz zas cvicila v pohode(fitko)...zalezi od toho ako sa citis, ak robis brusaky a citis, ze ti to nerobi dobre, tak necvic...ja som cvicila, lebo som nemala ziadne bolesti..hoci lekar mi povedal, ze po laparoskopii mesiac-dva nemam cvicit...asi je to individualne, ved ty vies sama, co ti robi najlepsie...drzim palce, nech ti to zmizne!...drz sa!

Magduša

Ja som už napísala dvom. Jeden povedal, že by som cvičiť nemala a druhý, že cvičiť môžem. Takže, čo z toho si mám vybrať? Preto by som rada vedieť vaše skúsenosti.