co mam robit,ak som mala nechraneny styk ,ale niesom si ista ci ho partner zavcasu zo mna vytiahol a a neurobil sa z casti aj domna....neviem,ci si mam kupit pre istotu tu tabletku,ktora zabrani otehotneniu do 72 hodin,alebo ci je nejaka velka pravdepodobnost,ze ostanem tehotna.... prosim Vás,ak viete,poradte mi
mám len 72 hodin,na to,aby som tomu zabranila
ja som ju m inuly mesiac musela uzit,lebo nehoda, a v pohode ziadne vedlajsie ucinky nic som nemala a uz len pre nase pevne nervy som ju kupila
ja som ju brala dokopy uz 2x (ok,nezodpovedne,ale nikto nie je dokonaly). ale radsej peniaze na tabletku,ako na potrat.ale vedlajsie ucinky boli dost neprijemne,presne ako sa pisalo,ze je mozne ich mat na pribalovom letaciku - migrenu,bolest prs a krce.a menzes meskal tyzden,takze bolo o zabavu postarane.myslim ze sa to volalo Plan B,ale to sa mi stalo v USA.ale tiez to neslubovalo hory doly,proste ak uz tehotna si aj do tych 72 hodin,tabletka uz nepomoze
ja som ju uz brala, ziadne vedlajsie ucinky som nemala, akurat po zobrati mi prislo na chvilu dost nevolno, predsa len je to vela hormonov naraz ale inak bolo vsetko v poriadku a ziadne babo sa nekona
aj keby sisi ju dala tak vedz ze taketo veci posobia abortivne co nie je dobre
možno pár ľudí tu sklamem, ale tá tabletka počas plodných dní v niektorých prípadoch ani nezaberie. Môžeš si ju dať, no tehotenstvu nezabráni a ani nijako neuškodí. Sestra si ju dala za 19 hodín a po 5 týždňoch jej lekárka oznámila že je tehotná...a už má doma 2 mesačné bábatko..Takže ja tej tabletke až tak neverím.
Myslim, ze pripadne vedlajsie ucinky su v podstate nic oproti tomu, ako sa spoliehat nato, ze nehoda sa nestala a nakoniec zistit, ze si tehotna...samozrejme je to problem, ked to babo nechces...ja byt na tvojom mieste, tak letim do lekarne.
omg nevymyslaj skoc do lekarne daj 500 korun a mas pokoj
mas uz s tou tabletkou nejake skusenosti? ake su vedlajsie ucinky?
lepsie 500 korun, ci 18 eur ako neviem kolko tisic na potrat
ked ty nevies my nevieme tiez--kup si ju