mám len 72 hodin,na to,aby som tomu zabranila

Semi

ja som ju m inuly mesiac musela uzit,lebo nehoda, a v pohode ziadne vedlajsie ucinky nic som nemala a uz len pre nase pevne nervy som ju kupila

sydney

ja som ju brala dokopy uz 2x (ok,nezodpovedne,ale nikto nie je dokonaly). ale radsej peniaze na tabletku,ako na potrat.ale vedlajsie ucinky boli dost neprijemne,presne ako sa pisalo,ze je mozne ich mat na pribalovom letaciku - migrenu,bolest prs a krce.a menzes meskal tyzden,takze bolo o zabavu postarane.myslim ze sa to volalo Plan B,ale to sa mi stalo v USA.ale tiez to neslubovalo hory doly,proste ak uz tehotna si aj do tych 72 hodin,tabletka uz nepomoze

janulka089

ja som ju uz brala, ziadne vedlajsie ucinky som nemala, akurat po zobrati mi prislo na chvilu dost nevolno, predsa len je to vela hormonov naraz ale inak bolo vsetko v poriadku a ziadne babo sa nekona

mia999

možno pár ľudí tu sklamem, ale tá tabletka počas plodných dní v niektorých prípadoch ani nezaberie. Môžeš si ju dať, no tehotenstvu nezabráni a ani nijako neuškodí. Sestra si ju dala za 19 hodín a po 5 týždňoch jej lekárka oznámila že je tehotná...a už má doma 2 mesačné bábatko..Takže ja tej tabletke až tak neverím.

alzbee

Myslim, ze pripadne vedlajsie ucinky su v podstate nic oproti tomu, ako sa spoliehat nato, ze nehoda sa nestala a nakoniec zistit, ze si tehotna...samozrejme je to problem, ked to babo nechces...ja byt na tvojom mieste, tak letim do lekarne.