Ahojte,
Som rok a pol vydata za muza s ktorym som chodila 6 rokov v podstate som stastna mam co si zaziadam manzel je spravny chlap na vsetkom sa vieme dohodnut rozumieme si...problem je v tom ze mame rodinneho priatela a ja som do neho uplne paf :-( sto krat som si hovorila ze je to blbost ved mam muza ktory je super a mala by som byt vdacna a spokojna ...ale mali ste uz niekedy pocit ze napriek tomu sa to ´´proste neda´´ ked ho vidim chcem k nemu skocit a pomilovat ho viem,som hrozna , on o tom viem zdoverila som sa mu no on ma nevyjasneny vzta s byvalou ale vidim a citim ze ma chce proste to clovek vyciti a viac krat mi povedal ze sa mu velmi pacim ze keby som nebola vydata tak nevaha ale pozera na manzela a na mna nechce mi znicit zivot .... prosim poradte mi ak sa to niekomu z vas stalo ja citim ze on je ten moj pravy moja velka laska dokonca by som bola schopna ist s nim len na jednu noc ale zazit ten pocit .... som skazena??!! :-(((
Som vydata a zblaznena do naj kamosa som blazon!?
makara
viem,a uznavam ja niesom zla a ani stetka ako ma nazval jeden z ´´davu´´ no prislo to samo ja som sa priznala tomu kamaratovi pred svadbou co k nemu citim a povedala som mu ze som ochotna vsetko zrusit kvoli nemu kvoli tomu to s nim skusit ze staci povedat no on povedal ie odmietol ma a ako dovod uviedol ze nechce mi znicit zivot . Ja som bola uprimna a bolo mi jedno ci sa mi vysmeje alebo nie vies...asi som sa nemala vydat no mam pocit ze som sa vydala pretoze som uz nemala chut ani dovod nic menit no nie je to pre mna lahke ked ho vidim...
maroco, si hlupy
Letti
tak asi tvoj manžel nie je pre teba TÁ VEĽKÁ A PRAVÁ LÁSKA. Škoda, že si na to prišla až po svadbe. 6 rokov je dosť dlhá doba...
Anka 060
tiež nesúhlasím s tým čo tvrdíš: "neexistuje láska na celý život" a vety typu, "ak sa nevyspíš s týmto, vyspíš sa neskôr s iným". Všetko je o voľbe. Ale som rada, že nežijem v manželskom zväzku s tebou. Takýto pohľad...
ahoj doubledog
vies,ja som po takom dlhom vztahu akym sme presli citila ze manzelstvo uz nejak nasleduje a ked ma poziadal o ruku povedala som ano....vo sne by ma nenapadlo ze spoznam ´´jeho´´
Letti
myslím, že toto si si mala vyjasniť ešte pred svadbou. Je to nefér voči tvojmu manželovi. Pochopiteľne,že sa v živote ešte stretneš s človekom, ktorý sa ti bude páčiť a voči ktorému pocítiš akési nutkanie, ale musíš mať jasno sama v sebe. Ak máš v sebe jasno a vieš, čo od života chceš, tak to s tebou len zamáva a potom to prejde. Ak si si neistá v terajšom vzťahu, tak dokážeš podľahnúť. Všetko je len na tebe. A všetko sa vyvinie len tým smerom, ktorým udáš smer.
Anka 060: ako uzasna a hodnota rada podviest svojho manzela...
Dakujem za nazory....najhorsie je ze ja chcem a snazim sa ale nejde to pretoze sa casto vidame a manzel ho ma rad , ja sa na to aj hnevam chcem zabudnut a neda sa :-( ide to samo vidim ho a som hotova a nervozna a vsetky pocity sa mi miesaju v hlave a v srdci vazim si manzela a v podstate by som ho ani nepodviedla no bojim sa samej seba nikdy som nic take necitila ...
To prejde casom.....treba sa mu stranit a hladat to dobre na manzelovi a robit cinnost pri ktorej nebudes tak casto mysliet na manz.kamarata.
Zamilovanost trva kratko a ak mas dobreho muza,,vela zien by ti zavidelo",nesprav hlupost. Vies ,aj on by si mohol mysliet,ze ho tak lahko opustis ako by si opustila manzela a nebolo by to uz ono.