Som vydata a zblaznena do naj kamosa som blazon!?

Príspevok v téme: Som vydata a zblaznena do naj kamosa som blazon!?
Letti

Ahojte,
Som rok a pol vydata za muza s ktorym som chodila 6 rokov v podstate som stastna mam co si zaziadam manzel je spravny chlap na vsetkom sa vieme dohodnut rozumieme si...problem je v tom ze mame rodinneho priatela a ja som do neho uplne paf :-( sto krat som si hovorila ze je to blbost ved mam muza ktory je super a mala by som byt vdacna a spokojna ...ale mali ste uz niekedy pocit ze napriek tomu sa to ´´proste neda´´ ked ho vidim chcem k nemu skocit a pomilovat ho viem,som hrozna , on o tom viem zdoverila som sa mu no on ma nevyjasneny vzta s byvalou ale vidim a citim ze ma chce proste to clovek vyciti a viac krat mi povedal ze sa mu velmi pacim ze keby som nebola vydata tak nevaha ale pozera na manzela a na mna nechce mi znicit zivot .... prosim poradte mi ak sa to niekomu z vas stalo ja citim ze on je ten moj pravy moja velka laska dokonca by som bola schopna ist s nim len na jednu noc ale zazit ten pocit .... som skazena??!! :-(((

lubbo

presne tak, vyspi sa s kazdym kto sa ti bude pacit...nic tym nepokazis a aspon budes vzdy vediet na com si...nebran sa tomu, lebo taky je zevraj svet, tak hadam nechces byt pozadu

ysa

zato,ze sa snim vyspis si zivot nepokazis,skus to a uvidis sama co budes citit po sexe, mozno si potvrdis,ze milujes manzela,ale skoro vsetci zenaci maju milenky.svet je uz raz taky musis byt valmi mlada ked to nevies

Fallo

egresko- ja s tebou suhlasim....musis to potlacit spravanim,ale v hlave je to stale. To ako keby ti niekto drzal rybu pri nose a ty ju citis ale sa tvaris ze nic necitis :)

egresko

Fallo nemusis ovplyvnovat samotny cit ale svoje skutky ovplyvnit dokazes a to je podstatne. Clovek ktory nema svoje pudy pod kontrolou je natom naozaj velmi zle.

rada

velmi dobre rozumiem co citis... Rozdiel je v tom, ze je to u mna opacne. Ja citim, ze pravy je ten co je zenaty a ja mam nevyjasneny vztah s priatelom... Citim, ze je to obojstranne a ja nechcem byt ta, co chce znicit rodinu. Neviem si pomoct, je to vo mne a ja naozaj milujem tak ako miluje clovek na cely zivot. Casto sa pytam, preco ja musim mat v tomto smolu. Konecne viem, koho chcem po svojom boku a mam to v srdci jasno a zial este to nemam poriesene

hrncek

Letti, nikto nema tu moc a ani pravo povedat Ti, co je spravne, pre ktoru moznost sa rozhodnut, - ci zostat vo vztahu alebo nie. Na to musis prist sama, my ti len mozeme poradit, AKO to mozes zistit. Skuste si s manzelom spravit cas na seba (spolocny vikend, chodte si vecer po praci zasportovat, skocte do kina, uvarte si spolu veceru, lahnite si len tak na gauc a rozpravajte sa...). Nemusis mu samozrejme hovorit, co sa odohrava v Tvojom vnutri.
Skus sa jednoducho vratit do realneho zivota, k realnemu manzelovi a odist zo sveta "Keby to a keby ono..." Potom uvidis, koho mas vedla seba a ci sa Ti vztah s nim paci, naplna Ta a si ochotna na nom pracovat, nezavisle od toho, ze uz sa niekto iny v Tvojom zivote objavil. Clovek (a najma zena :) ) ma sklon fantazirovat a idealizovat.

Ale neda mi pripomenut Ti Tvoje vlastne slova: "viac krat mi povedal ze sa mu velmi pacim ze keby som nebola vydata tak nevaha" - Muz sa pozna podla skutkov, nie podla slubov. A ked Ta spoznal uz ako slobodnu (i ked zasnubenu zenu), mohol sa zachovat inak.

Ja som v 4-rocnom vztahu a dva razy sa mi stalo nieco podobne - taketo poblaznenie. A aj ked som nebola vydata, tak som to vcas stopla. Ked som videla, ako bol moj priatel smutny (lebo na mne videl, ze sa nieco deje), uvedomila som si, ze mi to za to nestoji. Preto si myslim, ze sa taketo nieco moze pokojne stat kazdej zene, bez ohladu na to, ci je zadana alebo nie. Len si treba najprv ujasnit, co mame a potom rozmyslat nad tym, co by sme mali, keby...

Fallo

egresko-zamilovanost neovplivnis!!
neda sa to.
Iba ak by ti ten clovek ublizil a aj to nie vsetci dokazu...musi to odzniet samo.

egresko

long island
samzorejme ze mozes rozkazat ci budes zalubena alebo nie, ci sa ti bude pacit alebo nie, ci si chces zasexovat alebo nie. To ze sa nedame ovladat pudom ale mame rozum nas rozlisuje od zvierat. Ak to nedokazes tak trenuj lebo skor ci neskor ta tvoj pud dobehne a ver mi nebude sa ti to pacit.

letnička

S manželom ste spolu už asi viac ako 7 rokov. jasné že vzťah prešiel do stereotypu. Ke´d sa pozrieš dozadu-milovala si ho niekedy tak ako jeho kamaráta? bolo to zo začiatku tiež také chvenie v žalúdku a točenie hlavy? Nuž myslím že áno. len to prešlo, tak ako to prejde po čase v každom vzťahu. Teraz v Tebe pracujú hormóny a feromóny a neviem čo ešte :-) a je to o to intenzívnejšie že sa cítiš uväznená v manželstve a máš zodpovednosť voči manželovi.veď na zakázané ovocie máme vždy najväčšiu chuť:-).. A myslím že Ťa ešte viac nabudzuje fakt, že dotyčný Ťa odmieta (lichotí mu síce že máš záujem, a v rámci mužskej ješitnosti ho aj mierne udržiava ale to je všetko - keby Ťa totiž chcel, už dávno máte ten "božský" sex za sebou)
ešte by ma zaujímalo ten kamarát si Ťa získal čím? Čo má on a manžel nie? Viac Ti rozumie, pomáha Ti, venuje sa Ti, máte spoločné záujmy, názory, životné hodnoty? Alebo si len predstavuješ aký by bol sex s ním?
A polož si otázku ako by si sa cítila keby sa prehodilo garde a tento problém by sem napísal Tvoj manžel. vadilo by Ti to?
Neodsudzujem ťa, si dospelá a viem Ťa dokonca aj pochopiť. Ale väčšinou je to tak, že po prvých stretnutiach vášeń opadne a s ňou aj ružové okuliare ... a potom je už ťažko naprávať škody. držím palce k správnemu rozhodnutiu