Zdravím..chcela by som sa spýtať ako rýchlo ste otehotneli po vysadení HAK? Ja užívam Yadine asi 2 roky a s manželom by sme už chceli mať bábo..Boli ste popríprade predtým aj u gynekológa, či až potom?:)...Dík za odpovede!
Ako rýchlo ste otehotneli po vysadení HAK?
ja som vysadila HAK pred mesiacom a pol, zistili mi ulceroznu kolitídu. S manželom sme mali chránený sex, ale v priebehu / nevieme kedy, lebo sme to zistili až hodinu po/ sa nám zošmykol:- a dosť dlhú dobu sme strávili hľadaním kondomu vo mne:-))) lebo bol poriadne hlboko( na potvoru mi akurát začali plodné dni...Gynekolog mi neodporučil tabletku po vzhľadom na moju diagnozu... a teraz budem trpnuť či som alebo nie som.. Dnes mi je od rána totálne blbo, ale to môže byť aj únavou, počasím..alebo niečim iným...test sa mi zdá byť zbytočné robiť tak skoro...no bude to zrejme ešte veselé :-)))
ja som otehotnela hned ani menzes mi nestihol prist...hak som brala 7rokov..teraz mam uz krasnu dcerku 10mesacnu
Ahojte, ja som HAK brala asi tri roky, vysadila som ju tento rok v marci, asi od maja sme sa zacali snazit o babatko.. No a teraz sa konecne podarilo! Som v 6 tyzdni.
ahoj ja som vysadila pred 3 mes a stale som neni tehotna :( dokonca teraz som bola aj na vyvolavačke lebo mi v septembri vobec nedošli a testy všetky negativne... :(
Ja som brala HAK 5 rokov a otehotnela som bez akýchkoľvek problémov hneď ďalší mesiac. Niekde som čítala, že po vysadení je dokonca väčšia pravdepodobnosť otehotnenia, preto sa neodporúča robiť si iba tak prestávku.
moja kamaratka hned na druhy mesiac :D