Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

obriezka zo zdravotnych dovodov

karioll2

aka obriezka?daj si canesten,alebo slaboruzovy hypermangan ved to su uplne obycajne,lahko liecitelne choroby.a frajerka sa musi tiez preliecit samozrejme

Giuseppe

Skus umenit lekara. Ono mam taky pocit ze skoro vsetci urologovia najradsej akykolvek problem z predkozkou a zaludom riesia obriezkou. Je to urcite tazke rozhodnutie. Mas priatelku? Nema nahodou aj ona nejaky problem a stale sa od nej nakazis. Ono zany sa lahko nejakym plesnovym ochorenim nakazia, napr. na bazene a pod. Skusal si aj oplachy slaboruzovym roztokom hypermanganu, alebo octom a vodou. Pripadne v lekarni dostat aj nejake gely na intimnu hygienu žien, ktore su vhodne aj pre muža. Lebo ak sa nahodou umyvas alkalickym mydlom, tazko sa mykozicke ochorenie vylieci.

zajacik333

ja to mam uz pomali dva roky uz som presiel vsetkymi moznymi vysetreniami aj som vyskusal vseliake masti a stale to mam, a doktor mi nechce predpisat ziadnu antimykoticku mast a len stale o obriezke rozprava tak teraz neviem

Giuseppe

Ta mykoticka balanitida, je plesnove ochorenie zaluda. Nemyslim si že sa to hned riesi obriezkou. Navstiv lekara, ten Ti predpise antimykoticku mast. Pripadne si kup mast Caneste. Tym si to natieraj, obmedz konzumaciu sladkoti, pteroze plesne sa cukrom zivia.