sucha plet

vonkajsiavyziva

Tak ako povedala miminka, ja pracujem so značkou NouriFusion, na suchú pleť - v prvom rade začni piť veľmi veľa vody, lebo je dosť možné, že jej piješ málo. a potom by som ti ja osobne doporučila buď si zakúpiť hydratačnú masku a robiť si ju sama doma, alebo chodiť si dať niekam robiť. + samozrejme dobrá kozmetika k tomu výlučne patrí.

adkaaaaa

Skus zajst do lekarne .Japouzivam krem na extremne vysusenu pokozku .Staci povedat ,co by si potrebovala a oni ti poradia .Poddla toho i preco mas suchu plet ? Niekto ma ju suchu s velmi tvrdej vodY !\"

miminka

Ahojky,
ja používam kozmetiku Nouri Fusion na suchú pleť. plus ešte exfoliačný prípravok so zrnkami z malín a jahôd - je to prírodná kozmetika a ešte k tomu obsahuje vitamín A,C, E. Ak chceš, tak sa kukni na www.krasatela.com tam si klikni na vonkjsia vyziva. za to nič nedas, mne urobili aj osetrenie pleti, tak sa skus kontaktovat a dohodni, ved si to vyskusas a uvidis.

heca

Roztlačte jeden banán,zmiešajte s tromi PL tvarohu,naneste na tvár,krk a dekolt a nechajte pôsobiť dvadsať minút,potom opláchnite a natrite výživným krémom s Q 10.Maska odstraňuje odumreté čiastočky suchej pleti a dodáva jej novú energiu