Bola som v práci prepadnutá. Neviem sa s tým vyrovnať po psychickej stránke. Aj keď mi všeobecný lekár predpísal lieky na upokojenie nepomáha to. Bojím sa ísť do práce. Bojím sa ostať sama aj doma. Poradte mi, kto s tým má podobnú skúsenosť. Ďakujem.
Bola som v práci prepadnutá
ahoj matusik, chce to len cas, vyrovnat sa s tym, zmierit sa s tym, ale hlavne sa tomu nepoddat a nelutovat sa (teda nie vo velkej miere). Vlastna skusenost.
fuuha dva dni je strasne malo, mne ked sa to stalo, nesla som tyzdne ani len so smetami a to je to meter od vchodovych dveri. chce to cas, nic ine. hlavne neprestan aspon v ramci svojho bytu ako tak zit!
Stalo sa to pred dvoma dňami. Ďakujem Vám za pár povzbudivých slov.
Skus to zobrat tak,ze dva krat sa to stat nemoze......
Asi blbost,ale....
chce to cas, kedy sa to stalo?
mna raz vecer prepadol muz - neuspesne, este dva tyzdne som mala take stavy ze ked som isla po ulici bala som sa muzov - vsetkych, je to mimo logiky, je to psychika, vezmi si par dni volna, potom chod, ked sa ti skludnia nervy, prekonas ten strach
bola si u psychologa?
alebo inak...mne pomaha, teda vzdy, ked sa niecoho bojim, ze si poviem najhorsiu moznu alternativu situacie, aka sa moze stat a zmierim sa snou...a potom uz clovek berie veci lahsie......je to hlupe, ale po psychickej stranke to pomaha a mam mensi strach....