s priatelom sme mali sex akurat cez moje dni...a uz par dni mi to meska...uzivam teraz duphaston...je to na upravenie cyklu...poradte
som tehotna?
Ja nemozem pochopit, ze dievcata sa pytaju, ci su tehotne a my im mame odpovedat? Podla mna su hrozne nevyspele, neskusene... Potom to dopadne tak, ze poradte ako to povedat rodicom?...
pokiaľ viem, ten liek o ktorom píšeš sa užíva i na udržanie plodu...resp. posilnenie. Som si takmer istá že je to názov toho lieku. Avšak môže ti meškať aj z iných príčin.
Pravda, pravda, test z krvi je mnohokrát citlivejší ako akýkoľvek tehotenský test. Na druhej strane, ak si mala nepravidelný cyklus aj predtým (užívaš Duphaston na normalizáciu), nevidím dôvod na konkrétnu paniku. Zabehni gynekológovi, výsledok máš cca za hodinu.
Hm,
no my ti asi v tom neporadime, ci si tehotna? Na to ti da odpoved iba lekar..........ci nie? Cez menstruaciu mozes otehotniet tiez. Ale ako vravim, lekar ti da odpoved.
Ako zena isto vies, ze menzes moze meskat z roznych dovodov. Urob si tehotensky test a uvidis. Pocas menzesu otehotniet mozne je, ale je to zriedkave.
mala si sa nad tym zamyslat pred tym jak si sexovala
otehotniet je mozne aj cez menstruaciu