mali sme pekny vecer aleeee praskol kondom.mozte mi prosim rychlo niekto poradit v ktorych lekarnach v anglicku a skotsku sa da kupit tabletka po a ako sa to vola tu.
prasknuty kondom heeeeeelp
Čaute potrebovala by som radu s priatelom sme spolu 4 roky a mali sme chraneny pohlavny styk kedze som mala este posledne 2 dni menstruaciu no ked sa spravil v kondome neboli ziadne spermie mohla tam byt niaka dierka ? A mozem ostat tehotna aj napriek tomu ze som mala menstruaciu? Dakujem za odpovede
janos s tym sa neda nic robit..ostava len dufam ze nei tehotna
CAWTE PRAVE MI PRASKOL KONDOM NEVIEM CI SA DO NEJ NIECO DOSTALO MYSLIM ZE NIE PROSIM PORADTE MI RYCHLO CO ROBIT
ved prave to spermie neboli v gume ale vo mne.brala som ju prvy krat a fakt bude asi lepsie zmenit antiko.vdaka za rady.
ak v gume neboli spermie tak sa neni coho bat a zbytocne si rozhadzat cyklus na par mesiacov...cas prejst na inu antiku...
az na to , ze pharmatex nema taku ucinnost, ze ..
Nam sa stalo to iste. Od vtedy pouzivame Pharmatex, pri pouziti kondomu.
Pharmatex ma vybornu ucinnost aj bez kondomu. Takze aj keby sme sli bez kondomu, tak je to bez problemov a ak sa roztrhne kondom, tak nic sa nedeje a nemusis do seba pchat hnusne hormony, ktore Ti rozhadzu chemicke procesy v tele.
uz sa stalo .mali sme malu prednasku o rizikach,trosku sme sa citili ako nejaky pubertiaci ale v pohode.prekvapilo ma ze je to tu zdarma.dostala som nie escapelle ale levonelle 1500.
Napr. tabletka po Escapelle.
Skus pytat nejaku after sex tabletku.