Pracujem vo farmacií, na tento liek je mnoho sťažností, je to alarmujúce. Neg. účinky tohto lieku sa môžu prejaviť až po rokoch. Niekedy hneď. Každopádne dobre zvážte následky. Tento liek už v niekt. krajinách zakázali, myslím, že pribudnú ďaľšie krajiny.
Neberte roaccutane
Farmaceutka plny suhlas.....roaccutane je velmi ucinny.....
poznam vela ludi co ho uzivali a nemali ziadne vedlajsie ucinky.....a ked aj mali napr.vysusene pery.... po skonceni liecby skoncili.....a tvar mali bez akne.....
farmaceutka1-
Najdi pls stranku o tomto lieku,kde sa o nom pise,ze je ok.
Daj ju tu pls.
Pisala som o tom, ze specialne sledujem pacientov, ktori ho beru alebo brali a ani jeden mi nepotvrdil nejake neziaduce ucinky. Nejde len o mna.
Ja vzdy budem za Roaccutane, pokial sa uziva pod kontrolou lekara a samozrejme zeny sa chrania pred otehotnenim. To je moj nazor a budem si za nim vzdy stat.
Su ludia, ktorym Roaccutane doslova zachranil zivot, jeden 17rocny mladik (moj pacient)mal take akne a take problemy so sikanovanim kvoli vzhladu, ze bol rozhodnuty riesit to nestastnym sposobom. Nastastie mu kozna predpisala Roaccutane, pretoze dlhodobe kury ATB mal davno za sebou a ziadna nemala dlhotrvajuci ucinok.
Aj v tomto prípade platí individualita, každé telo na liečivá reaguje inak.
Kedže sa však o tomto produkte (plus Aknenormin) vie, že má toľko nežiadúcich účinkov, ktoré sa vyskytujú, dokonca že patrí medzi teratogény takýe taktiež nechápem prečo je v obehu, aj keď je naozaj účinný a skutočne pomáha odstrániť ťažké formy akné.
Žiaľ na úkor iných orgánov.
Farmaceutka1
Preto zi si ho ty brala a nic ti nerobil neznamena, ze nie je skodlivy a velmi. Neziaduce ucinky sa prejavuju aj po rokoch. Je to hrozny liek a maly by ho plosne zakazat!!!!! Varujem vsetkych neberte ho , mala som krasne vlasy teraz nosim parochnu. Preco robis tomu svinstvu reklamu. Aj ked tvrdis ze ty si ho brala a tebe vlasy nevypadaly. Predsa citas ,ze mame s nim velke problemy alebo necitas?
tak to si ma teda "potešila". Ja som ho brala už 2x
Aj si to hlasila SUKLu?
Zato ja áno. Poškodena pečeň, plešatosť, silné migrény.
Oni ich zaznamenajú, až keď bude neskoro.
Dlhodobe kury ATB su ovela skodlivejsie ako Roaccutane. O HAK ani nehovorim. Ale na to prides sama...
Ja sa pacientov cielene pytam, ako su spokojni s liecbou Roaccutanom, ale zatial som nezaznamenala ani jedneho, kto ho musel prestat brat.