Pracujem vo farmacií, na tento liek je mnoho sťažností, je to alarmujúce. Neg. účinky tohto lieku sa môžu prejaviť až po rokoch. Niekedy hneď. Každopádne dobre zvážte následky. Tento liek už v niekt. krajinách zakázali, myslím, že pribudnú ďaľšie krajiny.
Neberte roaccutane
Ak mate podozrenie na problem s liekom, treba sa obratit sem www.sukl.sk
PetoT tebe treba hlavne psychiatra....ja nechapem kde chodis na taketo pi......
V niektorom vlákne RNG spomínal prírodné prípravky s rovnakým mechanizmom účinku a bez tých nežiadúcich účinkov. Žiaľ, nespomeniem si, treba pohľadať, alebo skúsiť rng.nazory.eu
Stale si jasne neformuloval odpoved na moje otazky: pacient ma depresiu? kto stanovil tuto diagnozu? Uziva lieky na depresiu? Kto mu ich predpisal?
nepisem konkretne aj ked aj v teme zabil ma roaccutane,bolo jasne,ze to viedlo k nasledkom.......
myslim si,ze je hlupe predpisat liek a potom az skumat ci pacient uziva liek na depresiu....
Pytam sa, ci ten clovek ma stanovenu dg. depresia od psychiatra, alebo ako to je?
ved o tom hovorim,ze daju liek cloveku s depresiou a neposlu ho najprv liecit depku a potom nasadit liek...
Ta depresia na neho vplyva uz pred nasadenim lieku, alebo pocas neho a kto stanovil diagnozu depresie?
farmaceutka1- mam dotaz k tomu lieku a hlavne na predvysetrenia kym sa ten liek poda pacientovi...je normalne,ze sa pacient automaticky neposle za psychologom,ked nan katastrofalne vplyva napr...depresia???
Ako si moze lekar dovolit takto hazardovat s clovekom???
Mali by ich za take chovanie pozatvarat a zbavit titulu ..
Mylim sa???
Moje skusenosti nevychadzaju z internetu, ale z nastudovania mechanizmu ucinku a mojej praxe a skusenosti s liekmi.