depresia..

Nepomenovany

Ahoj ahoj, ja som praveže s psychiatrom veľmi spokojný, pretože fakt to z neho cítiť, že mu záleží na pacientoch a to sa nevidí len tak :) len vychadzam z predpokladu, že ak na niekoho účinkuje sertralin rovnako ako na mňa (tj že mi zabral no anergia sa vratila), tak možno na mňa by platilo to isté :)

Irisia

Ahoj.Mala som podobne problemy,ako Ty.Prve,co som urobila,zmenila som psychiatra a ten mi pomohol.Treba si najst takeho,ktoremu dokazes doverovat,ze ti naozaj chce pomoct..Ak ti nezaberaju lieky,treba mu to co najskor povedat,aby mohol nasadit nove.Bohuzial kazdy clovek reaguje na ten isty liek uplne inak a niekomu teda zabera a niekomu nie.Preto je dobre byt trpezlivy dokial sa s lekarom dopracujete k najvhodnejsiemu lieku,ktory aj sam pocitis,ze zabera..Tieto lieky maju rozne vedlajsie ucinky,ale tie sa daju vydrzat,pokial vaznejsie neohrozuju zdravie..Zelam ti,aby sa ti podarilo co najskor to vyriesit..Ja mam uz trinastrocne skusenosti...A mam uz tretieho psychiatra...menila som ho,ked som nebola spokojna s vysledkami liecby a ani som mu preto nedoverovala.Teraz mam toho spravneho lekara,velmi ucinne lieky a uz vyse roka som bez depresie..

Nepomenovany

tym som narážal skôr na recidívu po niekoľkých mesiacoch .. a nemyslím si, že sa s tým treba "zmieriť", musí byť nejaké trvalé riešenie na to, že tá rovnováha neurotransmitterov zrazu nie je ideálna..

názor

Neužívala som nič, lebo mi z tých tabletiek šibalo, pomohla mi lepšia životospráva, hlavne kľud, aj tak tabletky sú len na chvíľu, a človek nebude nikdy v poriadku, keď máva depresie, treba sa s tým naučiť žiť

house

Ja som bral Fevarin a mal som husty moc
aj citil som tlak na peceni.Najlepsie je
liek vymenit ak su neziaduce ucinky.