Myslíte, že je to možné?
Otehotnenie tesne pred MS, pocas nej alebo tesne po nej?
baby ďakujem za odpovede, tak mi neostáva nič len čakať či menzes príde alebo nie
ahoj, ja si myslím, že je to možné...pretože aj ja som otehotnela len pár dní po menštruácii :-))
dakujem
simi, vies, kolko zien na zaciatku tehotenstva sa opijalo a podobne? To sa pri planovanom rodicovstve nestane, lebo ked ma zena nechraneny, planovany styk, tak jasne pocita s tym, ze by mohla otehotniet...Ale chcem tym povedat to, ze sa nicoho neboj, zabudni na to, nic sa nemohlo stat, uz som ti napisala do tvojej temy.
ja cikam kazdu minutu :D a akoby som mala prechdnute vajecniky take nieco, a revem jak koza :D ale nie mam strach vies dozvedela som sa ze cakame s manzelom baby no bola som na zakrok s rukou pred tyzdnom co som netusila ze cakame baby lebo menstruaciu som mala dostat az po operacii a bola som v lokalnej anesteze cize opichal mi ruku a ja sa bojim ci sa nieco nemohlo stat plodu...
no uvidíme, počkám čo bude
Tak potom zrejme budes tehotna, ked ti menzes vynecha tyzden, tak si urob test a potom navstiv lekara. Pri nepravidelnom menzes sa sa otehotniet kedykolvek, kedze ovulacia asi pride, kedy sa jej chce:)
a ty máš aké?
ja som len chcela vediet ci mame rovnake ale nemame :D
strašne ma bolia prsia, mam ich také ako keby opuchnuté a urobili sa mi na nich žilky a som neskutočne unavená, to isté som mala aj pri Adamkovi...zvyčajne ma mierne bolia prsia len dva-tri dni pred menzesom