Otehotnenie tesne pred MS, pocas nej alebo tesne po nej?

Neska

simi, vies, kolko zien na zaciatku tehotenstva sa opijalo a podobne? To sa pri planovanom rodicovstve nestane, lebo ked ma zena nechraneny, planovany styk, tak jasne pocita s tym, ze by mohla otehotniet...Ale chcem tym povedat to, ze sa nicoho neboj, zabudni na to, nic sa nemohlo stat, uz som ti napisala do tvojej temy.

simi989

ja cikam kazdu minutu :D a akoby som mala prechdnute vajecniky take nieco, a revem jak koza :D ale nie mam strach vies dozvedela som sa ze cakame s manzelom baby no bola som na zakrok s rukou pred tyzdnom co som netusila ze cakame baby lebo menstruaciu som mala dostat az po operacii a bola som v lokalnej anesteze cize opichal mi ruku a ja sa bojim ci sa nieco nemohlo stat plodu...

Neska

Tak potom zrejme budes tehotna, ked ti menzes vynecha tyzden, tak si urob test a potom navstiv lekara. Pri nepravidelnom menzes sa sa otehotniet kedykolvek, kedze ovulacia asi pride, kedy sa jej chce:)

evitkamalicka

strašne ma bolia prsia, mam ich také ako keby opuchnuté a urobili sa mi na nich žilky a som neskutočne unavená, to isté som mala aj pri Adamkovi...zvyčajne ma mierne bolia prsia len dva-tri dni pred menzesom