Dobry den, chcela by som sa Vas opytat...v 3tyzdni tehotenstva som bola na zakrok s rukou v lokalnej anasteze, chcem sa opytat ci to mohlo ublizit plodu...
operacia pocas tehotenstva
Dokonca si kludne mozes dat urobit zuby pod lokalnou anesteziou. V tehotenstve sa oplati mat zdravy chrup:)
Nemas za co, keby som si nemyslela, ze ti pisem pravdu, fakt by som to nenapisala, tak sa uz konecne zacni tesit, planovat, dobre papat, daj si multivitaminky pre tehotne, vela pi a tak:) A blahozelam!
dakujem za slova pomohla si mi...
Jeeezis, to sa fakt nemohlo nic stat, neviem, ako ta o tom presvedcit, ale mohla by si vediet aspon to, ze v prvych tyzdnoch tehotenstva dieta este nie je napojene na matku, vyzivuje sa zo sltkoveho vaku, takze hlavu hore:)))
no v 2-3tyzdni presne budem vediet buduci tyzden..dufam, ze mas pravdu trosku si ma upokojila ale musim sa spytat gynekologa dufam, ze sa mu nerozrevem v ordinacii..
Nie, nic sa nestalo, bud pokojna. Lokalka ucinkovala len v mieste vpichu a navyse si bola vo velmi skorom stadiu tehotenstva (predpokladam). Tak na to zabudni, vsetko je ok, tes sa, nemysli na hluposti.
nic ine mi neostava ale mam strach, hoc som citala, ze lokalka babatkam neublizi...
opytaj sa gynekologa ten ti povie
no aluska ale ja som o tom nevedela, ze cakam babo to som sa dozvedela az nedavno...
to si sa mala spytat doktora...tusim to zalezi aj aku latku pouzil na anestezu...ale kazdopadne to mal vediet pred zakrakom..teraz je uz neskoro nariekat