pritulny a poslusny psik

NighT_iLLuSioN

Nezáleží na plemene ale na výchove... Napr. nejaký pitbull alebo boxer, doberman môžu byť väčšie zlatíčka ako nejaké čívavy alebo yorky.... A ak chceš s ním chodiť behať tak odporúčam nejaké stredne veľké až väčšie plemeno... Malé by asi nestíhali =D A tak isto záleží aj od povahy psa či je nejaký hyperaktívny alebo kľudný... Odporúčam útulok, máš tam aj dospelé psy už s vyformovanou povahou, alebo šteniatka s povahou neznámou =) A tak isto koľko krát sa tam objavujú aj čistokrvné psy.. a sú oveľa prítulnejšie a vďačnejšie za každé pohladenie a trochu lásky... Treba tam len zájsť a popýtať sa =) Je to na tebe

radana

Jeeej,ze cukrik :DDD Asi si mal pre nu slabost,lebo to bola sucka :DDD
My mame teraz kocura a tiez je taky svojsky,niekedy az drzy :DD Ale mam pre neho slabost,tak je mu vsetko dovolene.Predtym sme mali macicku a ta bola omnoho citlivejsia.S tymto nasim betarom, ked ideme na ockovanie,alebo odcervenie,tak nikto mu dokopy nic nerobi a tak mnauciiii,este sa na neho len veterinar pozre.No co uz,ako vsetci chlapi.Je citlivy sam na seba :DDDDD

bingham

Lebo fenku som zazil- je to cukrik, ktory sa tlaci do postele, ked nieco chce tak stale knuciiii a ty jej musis vsetko dovolit....

Zato pes je nieco ine....toho som kludne mohol svacnut(ked robil nezbedy) a neurazil sa...:)))))

radana

Fenka nie?Preco?My sme mali tamtoho tiez psika.Ale bol jak baranok.Ale iba na nas :DDD Ako strazny pri dome sa dobre osvedcil..

bingham

Nooo tak radana ja som zatazeny na tych mackov....napr. taky kangal..., alebo AMSF.....a hlavne to nesmie byt fenka :)))

radana

bingham a akeho by si si vzal?Takeho mensieho-bytoveho,alebo skor nejakeho velkeho.My sme mali uz davnejsie newfounlandskeho,no ale to bol medved.Mal cez 80 kil a ked som s nim isla,tak okolo nas bolo nejak pusto. :D Radsej nas obchadzali ludia.Ale on bol velmi kludny a zlaty psik.Na starsieho syna daval vzdy pozor-ked sme niekde boli na prechadzke a stacilo,ze sa syn trosku vzdialil,uz aj za nim utekal a pchal ho s bokom ku nam :DDD

bingham

Carmenita, aaadd - som rad ze su take holky ako ste vy..... drzim palce :))))

Inak skoro ste ma presvedcili aby, som si zobral niakeho hafa, ale nemozem si to dovolit - nemal by som cas, tak mozno inokedy..:))))

aaadd

DEDY A CARMENITA palec hore:)súhlasím...a ľudia,psík z útulku je neporovnateľný s normálnym prešlachteným...mám skúsenosti,môžem porovnávať.A mala som aj labradora čo nie je dobrá voľba,môj je taký živý ,že sa to s ním niekedy nedao vydržať...bolo to úplne na zbláznenie..a to sme chodili aj na cvičisko..a vyžaduje si veľa pohybu.ludia si myslia ze to su vodecke psy ze odi len sedia doma..lenze na to musia byt prisposobene..vyberu na to dajme otmu iba 1 psa z 200 a este ho musia cvicit.Takze tak