ahojte baby, doberam posledne tabletky a po vyše roku si dávam pauzu s tabletkami, mám sa niečoho obávať? mali ste nejaké vedlajšie učinky? dakujem
aké máte skúsenosti po vysadení antikoncepcie?
Jankaaa, mam hirzutizmus. Skusali na mne uz kadeco, antiku som dlhodobo odmietala. Kopec antik je urcenych na liecenie tohto ochorenia a myslis, ze mi pomohli? Mala som z nich take problemy, ze az...Jedina z tych, co som skusala mi sadla, nema ziadne vedlajsie ucinky, len to zadrziavanie vody. Co uz ani neriesim, pretoze som rada, ze mi konecne cosi zabralo, nevraciam, neomdlievam, som schopna ist do prace a moje ochorenie sa mi zlepsuje...Takze preto uzivam nieco, co mi zadrziava vodu a nie preto, ze som neinformovana a neviem nic o antike :)
no ja beriem 8. mesiac. dokopy som mala brat 9.a tiez to uz nechcem vidiet. co ani nie je taka dlha doba... tak snad tie neziaduce po vysadeni nebudu take katastrofalne
heatherka, v pohode, ja tu mám povesť rýpavej a neviem akej brutálnej strigy, ale zase, časy a ľudia sa menia vlyvom okolností a tak... nechcela som ti skutočne zle. Ja mám s HAK 4 ročné skúsenosti a viem, že už by som to v živote do huby nedala.
ale ja viem, ze si mi chcela dobre:) kebyze je tu baba,ktora si mysli, ze HAK lieci tiez by som sa ju snazila usmernit, ze to tak nie je,lebo hak je svinstvo.
ale na tomto fore su uz len ludia, ktori vacsinou uz len nadavaju,urazaju, sa robia, ze zjedli mudrost sveta atd. bohuzial. a vacsinou sa chcu so mnou hadat tak pre istotu hadzem obranny stit :D
ale cest vynimkam :)
heatherka, ale veď nikto sa s tebou neháda. veľa šťastia a skoré uzdravenie
a ja niekde pisem, ze je to liek ?? ja viem o HAK az az :) preto pisem,ze to nechcem brat :) no moj lekar mal inu liecbu, jednu operaciu som podstupila, na druhu hladame termin. momentalne sme tie cysty ako pises zmrazili, kedze mam vaznejsie problemy.
ale naco vam to tu pisat....
janka to viem, ved ked nemam ovulku nerobia sa mi cysty, logicke. mne pukli a mala som ich dost.to bol zamer, nech puknu. po vysadeni budem brat bud wild yam alebo nieco podobne. na vyrovnanie hladiny hormonov aby sa mi nerobili. uz nic chcemicke nechcem.
alenka a pesar? pharmatex? alebo vainalny kruzok? nic z toho? ci musis dobrat HAK ? ja mam dobrat este 1 a pol balenia. ale teraz doberiem a dalsie si uz nedam. jedno balenie hore dole....
Heatherka... janka ti to vysvetlila.
HAK nie je liek, HAK gynekológ predpíše, lebo sa mu nechce rozmýšľať nad iným spôsobom liečby. Vysadíš HAK, problémy budú zas také ako boli pred tým.
HAK problém len "zmrazí". Nevyrieši.
cysty hak nijako nelieci, len zadrziava ich tvorbu, s hak je cely cyklus a hormony umelko riadene, tak je aj umelo zastavena tvorba cyst, ktora sa samozrejme obnovi po vysadeni.. ale to asi vies sama velmi dobre