Krvácanie mimo menštruácie

Príspevok v téme: Krvácanie mimo menštruácie
jajkafr

Ahojte mám taký menší problém. V stredu ma začalo z ničoho nič bolieť v podbrušku a vo štvrtok som mala hnedý výtok. Od piatku mám ten výtok aj s krvou. Menštruácia to nieje aj keď môj cyklus je rozhádzaný dnes mám asi 20 deň cyklu. Bola som u lekárky zápal tiež nemám sedimentácia bola 4 za prvú hodinu čo je super. Stretol sa s tým niekto? Neviete čo to môže byť? Lekárka sa k tomu nevyjadrila dala mi len lieky od bolesti :(

jajkafr

mňa sa tiež pýtala lekárka, že či to nemôže byť ovulácia, ale tá býva v strede cyklu to je cca 14 deň a navyše pri mojom cykle tak asi 10. Ale teraz naposledy som mala menštruáciu veľmi slabú tak ma napadlo či to teraz nezačalo odchádzať ešte to, čo ostalo z minulého mesiaca. Navyše mám dosť silné bolesti v podbrušku pri ovulácii ma bolí brucho inak.
No a čo sa týka antikoncepcie endokrinologička mi povedala, že to nechá na mne, ale zatiaľ by to nechala aj bez liečby. Ale ja nemôžem brať antikoncepciu u mňa je kontraindikovaná takže aj keby som veľmi chcela, alebo aj keby som ju potrebovala tak smola.
Aj tak ďakujem za odpoveď

lucccciiiii

ahoj, ja som mala podobny problem do nasadenia antikoncepcie...len tak hocikedy mi prisiel ten hnedy vytok a trapil ma aj dva tyzdne...mne povedala gyn. ze je to ovulacia ale ved to nemoze byt take dlhe...podla mna sa nemusis strachovat, je to asi normalne:)