Mam jeden dost zavazny problem a uz toho mam dost. mam otca alkoholika...od mojej nepameti chlasta aspon 1-2x do tyzdna a co je horsie ked pije nic si nepameta a robi hrozne veci...ked ma v sebe viac ako 3-4 poldeci uz sa s nim vôbec neda rozpravat a v jednom kuse provokuje a vyvolava hadku...pocas mojich takme 20rokoch zivota co nam nici zivot v rodine som toho zacal mat dost...uz asi 2 mesiace sa s nim vôbec nerozpravam po tom co ma natolko vyprovokoval ze som mu zacal nadavat...v tom sa namna vrhol a ja som mu jednu poriadnu pustil...steny od krvy..a to vsetko...mal som dost jednoducho...uz ho neberiem ako otca....po tomto asi 2tyzdne nepil...ale viac on nedokaze vydrzat...dalsie tyzdne sa celkom dali..kedze aj on aj ja sme mali vela roboty nejak sme si nevadili..on nestihal krcmu...ale aj tak si dal ale v medziach normi...dnes od rana chlastal a ked prisiel domov uz som vedel ze bude zle...po hodine som pocul jak krici mama a ked som dobehol do spalne bola na zemi v amoku som udieral kade len slo on z nej doslova spadol a ked sa postavil este namna 2x zautocil ale nastastie neuspesne...potom to vzdal a isiel radsej do krcmi.....mam dost takehoto zivota...mne je jedno ako ale musi z domu...ja toto nebudem trpiet...je mozne ho nejak usvedcit ze je to chory clovek ktory sa musi liecit? nejak ho jenoducho dostat pod lekarsku starostlivost aj proti jeho vôli? on sa liecit odmieta lebo ked nepije je to normalny az priliz inteligentny clovek ktory pracuje na veducej poziicii...a to je ten najvecsi problem..kedze nedokazem si predstavit ako by ho s toho vedel vyliecit nejakych psychiater alebo iny doktor zamerany na psychické problémi. a do protialkoholickej liecenie ho asi proti jeho vôli nezoberu...
za hoci aku pomoc velmi pekne dakujem