baby ja na ranajky papam len suchar a cajik,obed snazim sa len yeleninku sem-tam mesko,obcas aj cestovinu ale ozaj len malicko.a vecera vobec alebo jablcko.myslite ze sa mi podari zhodit 3kilecka za mesiac?
myslite ze schuddnem?poradte prosim
Takou diétou i parádne spomalíš metabolizmus. Potom priberieš doslova aj zo vzduchu.
Začni radšej oslovením profesionálneho poradcu. Váhu si upravíš pohodlne, bez hladovania, podpora po celú dobu redukcie je samozrejmosťou.
Klikni na -odkaz odstránený- a získaj zdarma návod na zdravé chudnutie bez jo-jo efektu.
o boze, clovek sa nestaci divit ako si dobrovolne nicite zdravie...Urcite schudnes, garantovane...na ukor zdravia, svalstva a samozrejme - jojo efekt mas zaruceny... velmi zla volba...
Bolo strašné žit len na vode a jablku...a po zdravitnej stránke som na to tiež velmi doplatila nechty a vlasy ani nekomentujem a navyše kvoli laxatívam mám problém s črevami...
poradí vám fitnesska,osobná trénerka :
-odkaz odstránený-
inak doležité je uvedomiť si že chudnutie nieje záležitosť hladovia ale je hlavne o tom aby si telo zviklo na nový zdravší sposob ! moja najvišia váha bola cez 80 kg v 11 rokoch a kam som to dopracovala...
takže teraz žiadne hladovky,laxatíva,prípravky na chudnutie...
Najnižšia moja hmostnosť bola 32 kg pred 4 rokmi,terza mám 70 kg na 172 cm a chcela by som troška upraviť jedálniček a dať váhu na 61 kg.
a papám asi takto:
Raňajky: kavička,jablko alebo knackebrot a zeleninka
D:vždy nejaké ovocie
Obed:cestoviny,ryža,ryby -všetko okrem bravč. a hov.masa,nejem ani omáčky,vysmážané
O:knackebrot a zelenka,ovocie
V:nejaké bielkoviny a knackebrot,suchar,ryž.chlebík
každý den cvičím tak 1 hodinku na steppery
ak mám chuť na sladké papám sušené ovocie,raciolky,z čokolád to je Sladká Vášen Horká Malinová