Venujem sa kulturistike.Nebol som na žiadnej súťaži.Dá sa povedať, že som len začal.Za 10 mesiacov sa mi podarilo so zlou stravou,trochu doplnkou nesteroidného charakteru pribrať skoro 20 kg na váhe,mám dobré risy svalov a silovo idem veľmi rýchlo hore.Za tých 10 mesiacov som dobehol a aj predbehol ľudí čo cvičia už niekoľko rokov.Ja mám 17 rokov. Všetci naokolo mi hovoria že musím mať veľmi dobrú genetiku,ľudia čo ma nepoznajú si myslia že beriem steroidy.Tento šport ma baví a chcel by som sa mu venovať.Len doplnky,strava poprípade tréner sú veľmi drahé záležitosti.Tak som sa chcel spýtať či by bolo možné nájsť nejakého sponzora.Viem, že na SR majú aj profesionálny športtovci s tým problémy.Dá sa to? I keď mám len 17 rokov a začínam?
Ako nájsť sponzora? Dá sa to?
Dobry den
Som 34r invalidny dochodca.Ktory hlada sponzora na chranenu dielnu,ktoru by som chcel otvorit co v najkratsom dobe.Budem ju otvarat v dvojgarazi pri rod.dome.Potrebujem na prerobenie miestnosti na stolarsku dielnu.Vyrabam rozne darcekove predmety zdreva.Velmy by ste mi pomohly odstartovat svoj sen.Dakujem
Co neskúsite ziadosť o sponzorský príspevok?rozoslat roznym firmám alebo instituciam...prilozit nejake foto, prezentaciu, kde napísete vase uspechy...do ziadosti napísat co chcete, kolko, na co, strucne comu sa venujete...dolzite: sponzorov si musite hladat, oni za vam nepridu..a nestaci len rozosielat treba chodit po firmach..som clenkou sportového klubu a zvykneme aj my behat po sponzoroch...
Zdravím Vás, potrebujem získať sponzora... Vydávam noviny a planujem zalozit reklamnú agenturu a akosi prostriedky sa pomaly mínaju. Vie niekto o niečom. Každú radu si cením.
Zdravím, chcel by som si nájsť sponzora. Mám 15 rokov a venujem sa divadlu a filmu. Na leto chceme natočiť prvú časť nového seriálu a momentálne zháňame kameru. Rozmýš+ali sme že by naše začínajúc štúdio potrebovalo sponzora. Nebude problém ich firmu prezentovať ak by ste o niečom vedeli dajte mi vedieť na email FaskoJan@zmail.sk
Dakujem
Vsetko sa da, len treba najst ten spravny sposob zrealizovania... avsak, je tazke sa k nemu uz len co i len priblizit...ale ked chces, u mna mas uz flek jasny. Najmem si ta, ked budem potrebovat niekoho odstrasit. Diiiky ti sefe