takze zacala by som asi tym ze mam 15 rokov ( 168cm a 62kg) ..velmi ma hneva moja vaha kedze od malicka naozaj sa velmi zdravp stravujem---nemam rada pecivo, sladke, chipsy hranolky..proste vsetko vyprazane....nejem maso..iba ryby a to dost casto a mam naozaj vela pohybu...a stale to ide vyssier a vyssie...tak uz asi 3 dni jem iba ranajky ..nejake misli alebo ovocie a ptm uz iba obed...a ake stihnem prist domov do 5 tak si dam este nieco male (zeleninu vacsinou) ...neviem ci je spravne takto sa stravovvat v mojom veku--dakujem za kazdy VAs nazor
,,moja" ZDRava/ nezdrava dieta ? (stravovanie ) ?? napiste pls svpj nazor
jest po piatej je nezdrave?ospravedlnuje ta iba tvoj vek
ale to nie je hladovka..ja vobec nie som hladna praveze...ono je to akoby som bola cely den najedena...vobec nepocitujem hlad..ved obed zjem vsetko co v skole navaria.. a vecer nieco lahke...ved aj tak je nezdrave jeste po 5 :) ale dakujem za nazory
www.zdravie.sk
vezmi si priklad z tejto stranky, tie baby schudli pomocou vyvazenej stravy, sice nie zo dna na den, ani z tyzdna na tyzden a dokonca ani z mesiaca na mesiac, ale v kombinacii s pohybom sa im to podarilo.. tebe by sa to s tvojou stravou nikdy nepodarilo, mozno by si bola stihla, ale za aku cenu? za cenu zdravia? stoji ti to za to? porozmyslaj nad tym.. ak si nebudes vediet dat rady v niecom, kludne sem napis a spytaj sa, najde sa plno ludi, ktori ta usmernia..
zle zle zle.. ozaj hrozne zle.. tvoje stravovanie=ista cesta k jojo efektu alebo ppp..
urcite to nie je spravne, skus radsej malej porcie castejsie denne ako tuto hladovku. takto sa dopracujes akurat tak k anorexii