Krv na nohavickach

xyxy

Mohol Ti narušiť blanu, može to byť aj menzes.Z tej blany si nič nerob, veď žena nie je tovar, ktorý musí mať neorušenú pečať.

andrea111

Mňa keď che moj chalan vyprstovať, tak mu to dovolim jedine ak ma dobre vylýže. Vtedy sa dobre roztečiem a nettrpí tak moja musliška.

debyl-filozof

pretrho ti ju, uz nemas blanu. si este panna, lebo panna je stav mysle. a ta krv(nemyslim kvoli blane.. )- to ti zodiera sliznicu (preto ta boli aj podbusko.. ) pri prstovani, nech ta najpr dlhsie robi tak zvonku a az potom nech ide hlbsie..

dadalv

pretrhol ti ju uz niesi panna:-((ale hlavu hore to je v pohode:-DD sex neni otom ze ci ti pretrhne blanu alebo nie ale otom ze to prvykrat zazijes a aspon ta to nebude prvykrat bolet mas vyhodu

spanielka

Aha, ono to totiz po prvom som mala tiez ale len straaasne maaalo krvi a teraz je to dost. Menzes nemam. A dost ma pobolieva v podbrusku. Zlakla som sa ci to nemoze byt nieco ine..??

maťulka

No najpravdepodobnejšie už pannenskú blanu nemáš, pretrhol ti ju. Pokiaľ si nedostala menzes, tak ti ju pretrhol, a môže ti ju pretrhnúť aj prstom.