Laska naozaj neexistuje?

Príspevok v téme: Laska naozaj neexistuje?
unelka

Preco nemoze existovat laska na cely zivot??? Ako sa mam zmierit s tym, ze som milovala a nevyslo to, ked ten clovek pre mna znamenal VSETKO? Ved s tym sa neda len tak zmierit a ist dalej.. Strasne to nici! A ked viem, ze ani to dalsie zamilovanie pravdepodobne nevyjde, je to dost deprimujuce.. Ano, mozno s nim prezijem par stastnych rokov, ale tam to aj skonci.. Ja chcem lasku na cely zivot! Viem, asi som naivna, chcem nieco co je nemozne, ale tak strasne po tom tuzim.. Milovat jednu osobu cely zivot a byt milovana.. To je moj sen- moj zmysel zivota a ked vidim, aka je realita, stracam chut verit vo vztah, stracam chut na vsetko, chut zit..

t333

podvody a rozchody ma netrapia... podvody moze clovek vedome ovplyvnit.
mna na tomto sere len jedno - kde mam natrafit na babu, ktora sa mi bude fyzicky pacit, budeme si rozumiet a bude to vzajomne.
je to o nahode... niekto to stastie ma... ja nie. a takycto je tiez minimum. kopu ludi ide do vztahov a ostava v nich len preto, aby niekoho mali a tak obchadzaju ludi s ktorymi by si mozno viac rozumeli a viac sa pritahovali.
je to cele o satasti a nahode...

unelka

Ak nie som jedina ktora to chce, preco to potom nikomu nevychadza..? Ano, su vynimky, ale je ich tak neskutocne malo.. Taka miziva cast ludi.. Ja osobne poznam jeden par, su spolu 34 rokov a stale sa lubia, nie su spolu len preto ze maju deti alebo tak.. Ale to je len jeden par z miliona.. Preco? Preco to je take tazke? Same rozchody, podvody, na to mam mat chut? Bojim sa ze si svoj zivotny ciel nenaplnim :(