cervene flaky a svrbenie

zajacik333

partnerka musi ist tiez na vysetrenie inak sa to bude prenasat medzi vami, a mohol si to od nej alebo od niektorej znich dostat, ta choroba sa vola mykoticka balanitida ja si to mam natierat s canestenom 5 dni a potom sa uvidi, ale tu obriezku mislel vazne a ja teraz neviem co, trochu sa toho bojim ale vsak nejako bude

fenix

a co ti povedal co to je? alebo s coho to je ? ja tez sa uz chystam ze ho navstivim ale tha niejako niet casu teraz

zajacik333

ja to mam na zaludi a dost to svrbi dnes som bol na urologii a doktor mi povedal ze mam dojst ked to bude rozdrazdene, pozrie sa na to a potom ma posle na obriezku

fenix

mozem sa opytat kde ich mas? mne sa nedavno vytvorily cervene flaky na zaludi nechapem to co to moze byt aaa jasne mam obavy vie mi niekto poradit?

sisa72

máš mikozu. chod urologovi, alebo ak máš priateľku nech si vypýta lieky pre teba na mikozu od ženskej.. su to jedna či dve tabletky na zjedenie...a k tomu treba zmenit tu mast, lebo asi to dlho bereš a už Ti nezabera.. moj manžel to tiež mal, dostal to odomna ked som dostala mikozu..nie je to nejaká vážna choroba nemusíš sa bát, ale ak máš priatelku mala by sa preliečiť aj ona inak to budete prenášať jeden na druhého..

vilaamalka

no ja na tvojom mieste by som šla k obdvodnej doktorke a ta by ma už poslala odbornikovi, čo ked maš nejaky ekzem alebo pohlavnu chorobu ?