pomozte mam bolestive vyrazky okolo vstupu do posvy ginek. mi povedal ze infekcia a poslal ma ku koznej.velmi to boli.co mam robit prosim poradte
bolestive vyrazky okolo vstupu do posvy
ja som tiez mala a samo to preslo
ahojte...chcela by som sa spytat, na pahorku sa mi pod kozou spravilo nieco ako hrcka, taka tvrda. a ked som si to trosku slacila prasklo to,no vo vnutri. predtym ma to nebolelo len teraz,ked som si to stlacila. len by som chcela vediet ci nema niekto s niecim podobnym skusenosti a co mu na to pomohlo,momentalne som totiz v zahranici a domov na gyndu sa dostanem az o mesiac,dva, skusala som hladat na nete,lebo sa bojim ci to neni nieco velmi vazne, ci by som sa nemala ist hned domov.
Ahoj, ja mam asi nieco podobne, ako to dopadlo?
no istota je istota :)
a ked to nevidim...:)
Neviem s istotou co to je :)
Ved si planujem ist na gyndu,ale nie u nas.Len nechcem aby na mna kukala ako na blazna,ak je to ozaj len ten podkozny tuk:)Dik
pre istotu chod k lekarke...budes spokojnejsie spat :)
Ja len preto,lebo sa mi to robi uz asi 2roky-cize asi 4tykrat to mam.A co som si vsimla,tak sa mi to spravi 1-2 tyzdne pred menstruaciou..Neviem ci mam tomu pripisovat vyznam..
je to zrejme podkozny tuk....
obcas sa to asi kazdemu vyhodi.
Ahojte..Dufam,ze mna nezjzdite:)
Mam taky problem,ze medzi vaginalnym otvorom a analom sa mi pribl.raz za polroka spravi taka´´vyrazka´´.Vobec ju nevidno,ale ked sa tam dotknem,tak to trosku boli.Ked si ju nahmatam a stlacim medzi prstami,tak mam pocit,ze je tam nejaka asi 1mm gulicka.Raz sa mi to podarilo tak blbo stlacit,ze mi odtial vysiel akoby tvrdy hnis.Som v zahranici a chystam sa na gyndu..
jaja21: a aku diagnozu ti vlastne povedala kozna? predpokladam, ze ti vypisala listok, ktory si mala odniest na gyndu...nevsimla si si, ze aky tam bol nazov diagnozy? mozno by si si o nej vedela nieco blizsie vygooglit..