Dočítala som sa na nete, že Dr. Turjanec objavil akýsi "zázrak" na choroby štítnej žľazy - tekvicový olej s viazaným organickým jódom, ktorý po kúre dokáže vyliečiť ochorenia ŠŽ. Chcela som sa opýtať, či už má niekto s tým skúsenosti, či ho užíval a aký mal účinok. Dík za vaše názory
Fortuna vita
to je super jajaja, drzim palce aj nadalej, ja beriem ten rybi olej dva tyzdne a o tyzden idem na kontrolu.
len akurat sa cela citim tak naprd lebo ma zas chytili problemy s dychanim a priedusky ktore mavam tak dva-tri krat do roka (inac zhodou okolnosti ma to teraz chytilo jak som zacala uzivat olej, tak neviem ze ci to ma nejaky suvis alebo nie), a prvy krat v zivote mi na to nezaberaju ani antibiotika tak neviem.
jej odpoved na busenie srdca bolo, ze ine tabletky nie su a ja som citala na letaku, ze vtedy sa tabletky nemaju brat..nie som s nou spokojna ako s lekarkou, chcem ju zmenit
kedze chodim na kontroly ku gynekologicke aj na ultrazvuk prsnikov, nemam zaujem, aby ma henta ohmatavala, ked idem na vysetrenie stitnej zlazy, este som nepadla na hlavu
jajaja295,
ešte ma napadlo:pýtala si sa Dr.na búšenie srdca a zlý spánok?Alebo sa to upravilo ?Ja som si tým prešla,keď som začala brať olej a postupne sa to upravilo,keď som zmenšovala dávkovanie euthyroxu.
No možno dr. nie je úchylná ale dôsledna v liečbe,keďže euthyrox má vplyv na prsia...
vies co, zase ma ta stara lezba chcela vyzliect,tak som jej narovinu povedala,ze sa nevyzlecem..ostala kukat ze ok,ale ze jej podpisem papier ze som si nedala vysetrit prsia..uchylacka
Ešte ma napadlo,alebo ma oprav ak sa mýlim.Ty si písala tu na porade,že keď ideš na ultrazvuk tak sa musíš vyzliesť- tak ako to prebehlo teraz?
No hej psychika š.ž. neprospieva,tak nech sa ti darí v novej práci.Daj nám vedieť v decembri -vtedy mám kontrolu tiež.
na krv idem v decembri, oleja fortuna mam este vyse pol flasky a potom si chcem kupit ten ryby, ktory uzivas ty...ale je to aj tym, ze mam novu pracu, kde som spokojna a ze som sa prestahovala do trnavy, cize psychika u mna dost robi
Na tvojom mieste by som v tom pokračovala a kedy máš dalšiu kontrolu?Nakoniec by si zmeny už aj sama vycítíla- tak len tak ďalej až sa dopracuješ na 0.Verím to človeka poteší.Všetko dobre.
no neviem, suhlasi s 50..ale ja chcem znizovat davku..a stitna sa mi znizila, vsetky vysledky mam v norme a to je pre mna dolezite
Tak ak dobre rozumiem Mudr s 50 súhlasi.Len ten objem 7,5je malý.
jasne, ja som mala mat euthyrox 125 ale mam len 50 a to mam busenie srdca...olej poctivo berem a tiez selen a drbla doktorka mi len povedala,ze ine lieky nie su a ani mi nic nepovedala na to ze som si znizila davku
dokonca stitna zlaza sa mi zmensila zo 17 ml na 7,5ml