Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Parochne a všetko o nich, pre mňa veľmi dôležité

Príspevok v téme: Parochne a všetko o nich, pre mňa veľmi dôležité
smutnababa

Chcela by som poprosiť všetky ženy, ktoré majú skúsenosť s nosením parochní, najma zo zdravotných dôvodov, či by ste mohli napísať vaše skúsenosti.Ja osobne som parochňu nemala, žiaľ som nútená pristúpiť k tomuto kroku.Niektoré som už bola pozrieť a vyskúšať v salónoch,ale majú tam len z umelých vlasov a keď som to mala na hlave, cítila som sa príšerne.Bolo to vidieť.Nemáte nejaký kontakt, kde predávajú aj parochne zo živých vlasov, prípadne nejaké vlásenkárky, ktoré dokážu urobiť na mieru?Pre mňa je toto veľmi ťažké obdobie a skúška a chcela by som urobiť všetko preto, aby som vyzerala čo najprirodzenejšie a tým pádom sa aj lepšie cítila.
ďakujem.

mar/kaa

v Kosiciach na alzbetinej ulici je tiez nieco, ale ci je to aj zo zivych vlasov Ti neviem povedat.. mozno si tam aj bola, ked si vychodniar..

smutnababa

Dakujem ellie, bratislava je pre mna dost daleko, som z vychodu.Ale keby som neuspela tu naokolo, skusim mozno aj tam.

ellie

neviem odkial si, ale v bratislave pri florianskom namesti je nejaky taky obchod.. neviem ale o tom nic presne, ja som to videla vzdy len z okna elektricky ten napis, kedze ja parochne nenosim..