Chcela by som poprosiť všetky ženy, ktoré majú skúsenosť s nosením parochní, najma zo zdravotných dôvodov, či by ste mohli napísať vaše skúsenosti.Ja osobne som parochňu nemala, žiaľ som nútená pristúpiť k tomuto kroku.Niektoré som už bola pozrieť a vyskúšať v salónoch,ale majú tam len z umelých vlasov a keď som to mala na hlave, cítila som sa príšerne.Bolo to vidieť.Nemáte nejaký kontakt, kde predávajú aj parochne zo živých vlasov, prípadne nejaké vlásenkárky, ktoré dokážu urobiť na mieru?Pre mňa je toto veľmi ťažké obdobie a skúška a chcela by som urobiť všetko preto, aby som vyzerala čo najprirodzenejšie a tým pádom sa aj lepšie cítila.
ďakujem.
Parochne a všetko o nich, pre mňa veľmi dôležité
Ludia nenechajte sa oklamat ponukou na strankach ako najparochne.sk alebo lacneparochne.eu a parochne-bratislava.sk a podobne stranky.
Najdete tam lacne parochne, ale v skutocnosti su to parochne tej najhorsej kvality, aka moze existovat.
Su to parochne, ktore su tak vhodne akurat na maskarny ples a nie na kazdodenne pouzivanie. A uz vobec nie pre ludi, ktory potrebuju parochnu denne a zo zdravotnych dovodov.
myslite na to, ze Vy a parochna sa musite stotoznit a preto si nenechajte vtlacat do hlavy nezmyselne lacne ponuky a strapnovat sa na verejnosti.
Ved vlasy su tym, co o Vas prezradza vela a robi vam korunu krasy.
Ahoj,mam pre Vas super ponuku za velmi nizku cenu v porovnani s kvalitou a cenami inych menej kvalitnych parochni.Cena je 69 eur - je to 20% zivy vlasy REMY, a 80% syntetika najpodobnejsia ludskym vlasom,FUTURA FIBER, da sa zehlit aj kulmovat do 180 stupnov a zachova si dlhodobo svoj novy vzhlad. U nas su tie parochne velmi drahe, a dokonca tie kvalitne su drahe aj v zahranici. parochna ktoru ponukam a je u mna doma cize ju viem ihned dodat, je velmi kvalitna. No viem dodat aj ine ale tie su na objednavku a treba na ne cakat 2 tyzdne. Tato parochna je prirodzene rovna, hnedkasta az cervenkasta, DARK AUBURN, krasna prekrasna farba. Jednoducha, nie prehnana, ale zaroven velmi zaujimava a jedinecna i ked musim priznat ze moja prirodzena farba vlasov je tiez taka a vzdy mi ju kazdy velmi zavidel. Velkost sadne na male hlavy az na stredne velke, da sa nastavovat. Pre vacsie hlavky ju neodporucam No a je dost dlha, 55 cm od krku dole, ako na fotkach. Vyzera ako keby vobec nebola umela a nielen, ze tak vyzera ale aj na dotyk je taka ako zive vlasy. Ked sa o vlastne vlasy staram mam ich rovnako leskle a hebke takze jej lesk a hebkost su naprosto prirodzene,cize ten lesk nie je taky prehanany ako pri ostatnych parochnach. Vpredu z nej ,,vyrastaju´´ detske vlasky tzv. baby hair co vytvara velmi prirodzeny look,vyzera to, ako keby vlasky vyrastali priamo z vlasej pokozky,neviem ako vy,no ja take aj mam a myslim ze kazdy a ked to ma aj parochna, neni o com, ze mate parochnu nema sancu zistit nikto. Cesticku si mozte spravit ako chcete do boku do stredu atd. Parochna drzi perfektne, sedi ako uliata po nastaveni vasej velkosti a je krasna a pohodlna. S nou sa budete citit ako hviezda noci alebo, sa da nosit pravidelne, cize na denne nosenie.
PRE VIAC INFO SI PRECITAJTE POPIS A RADA ZODPOVIEM DALSIE OTAZKY ak by boli.
Inzerat s parochnou najdete tu :
-odkaz odstránený-
MAM AJ INE. ROZNE FARBY, STRIHY, STYLY, MATERIAL...
ponuka parochní
www.najparochne.sk stránka, kde nájdete tie najlacnejšie parochne za bezkonkurenčné ceny
www.najparochne.sk ponuka tých najkrajších parochní za skvelé ceny
Ahoj...mozno reagujem oneskorene, no az teraz som nasla Vasu diskusiu...
Smutna baba :)
Hladala si niekoho kto ma skusenosti s parochnami, preto verim, ze Ti mam k tomu co povedat. Tiez zo zdravotnych dovodov nosim parochnu uz 12 rokov a taky isty pocet som ich asi aj vystriedala. Skusila som vsetky, umele, zive, rucne viazane, strojovo, luxusne...mozem Ti vsak povedat, ze najlepsie a sebaisto sa budes citit v tej, ktora Ti hlavne sadne na hlavu (mne su napriklad vsetky velke, preto davam pozor na strih a moznosti spevnenia). Co sa tyka typu, urcite by som nebrala uz strojovo viazanu, vlasy dost vypadavaju, rucne viazane maju aj vzdusnejsiu kvalitnejsiu podlozku. Co sa tyka umeleho vlasu a ziveho, pochopitelne zivy vlas dlhsie vydrzi, ak vsak mas problemy s vlasmi docasne ( nie asi trvalo ako ja)tak myslim ze postaci aj umely vlas (ide aj o cenovu relaciu), sama uvidis kvalitu spracovania umeleho vlasu, je to vidiet na pohlad. Pytala si sa na vlasenkarku, odporucam na to zabudnut - aj "na mieru" som uz mala, ale nikdy viac, vyhodene peniaze! : )) Nenechaj sa v studiu odradit pri prvotnom dojme, treba sa s parochnou trosku pohrat - sama, podla vlastneho gusta casto su na figurinach nacesane uuuplne neprirodzene. Strih, farba, dlzka, ofina, neofina, to uz je na osobnom vybere a na type cloveka. Osobne vsak preferujem menej huste parochne, je to prijemnejsie na nosenie a neskor je aj parochna udrzatelnejsia. Toto su moje skusenosti a fakty s parochnami. Nejake tie osobne vnutorne dojmy...no niekedy sa este objavia : ) ale v ziadnom pripade som nic na svojom sposobe zivota nezmenila - cvicim, skacem, tancujem, chodim na plavaren, pravidelne beham, randim, studujem, pracujem, sexujem a vacsinou vsetko robim s parochnou na hlave... : )A este nieco, podla mna dolezite - nie som ziadny samotar, som spolocenska, neustale medzi ludmi, priatelmi, nepriatelmi, viem si spravit so seba a svojich vlasov srandu a nikdy sa mi nestalo, ze by som bola odcudzovana, alebo nejakym sposobom obmedzena v zivote :) Drzim palec, uvidis sama na to vsetko prides! :)
anikam,
tvoje slova zneju dost povzbudzujuco, dík.
A nie je rozdiel medzi pravymi a syntetickymi vlasmi citit na dotyk? podla mna asi ano.Co vsetko si mozes s nimi robit-ake upravy? mozes aj sponkovat, vypnut bez toho, ze by bolo vidiet ze ide o parochnu?
Pozerala som si tu stranku, niektore vyzeraju pekne.
Mozno som z toho znechutena aj prave kvoli tomu, co pises ty, ze u nas to nei je take bezne a prirodzene, akurat ked tak v zabavnych relaciach.A aj to ma odradilo, ze zo dva razy som uz bola skusat,a dopadlo to na figu, ziadan rada, sedelo mi to na hlave ako serbel a tak som znechutene odisla...no asi treba mat aj stastie na ludi , co okolo toho vedia dobre poradit.
nosit paroche je uzasne. Sice ich nenosim zo zdravotnych dovodov, ale len tak pre radost. Zo svojich vlasov by som v zivote taku nadheru na hlave nevycarila, tak preco si nepomoct.Mam parochne z pravych vlasov, aj z umelych, nie je vidiet rozdiel, akurat z umelych sa rychlejsie opotrebuje.Treba ist do obchodu, ja chodim v Ba www.parochnovestudio.sk, tu ti vsetko poradia, ako parochnu nasadit, ako sa o nu starat a poradia pri vybere. U nas na Slovensku sa ludia na taketo /v mojom pripade vystrelky/ veci pozeraju cez prsty...ale kaslem na vsetkych, proste mne sa to paci a citim sa v parochniach uzasne. A ked niekomu nepovies, ze mas parochnu, sam na to nepride - pokial ju mas dobre nasadenu :-))))
Baby dakujem,
a nenajde s atu nikot, kto ma skusenost aj s nosenim? Chyba mi odvaha na tento krok,pretoze tu urcite bude obmedzenie v takom normalnom fungovani. Ja som bola taky aktivny typ, rada cvicim, chodim na plavaren, bicyklovataa teraz mam pocit, ze nic z toho uz robit nebudem moct, iba ak "naostro"Dokonca neviem, ale co ked nahodou vonku zmoknem, ci to nebude hned poznat, alebo len samotna predstava, ze si ma ludia obzeraju, pretoze vedia...musim sa s tym vysporiadat vo svojom vnutri.
Tu su parochne zo zivych vlasov
parochna.sk