Ahojte.. Potrebovala by som schudnúť.. mesačne aspoň 3-4 kg. Asi pred rokom som začala brať antikoncepciu a pribrala som 10 kg. Vyskúšala som množstvo diét, ale nič nepomáha... Poraďte mi prosííím
Ako najrýchlejšie schudnúť ??
schudneš podla Mira Veselého,tam všetko nájdeš
Ak športuješ 6 rokov musíš mať peknú vyšportovanú postavu...Skús upraviť stravu a uvidíš :-)
Sima sos: LOL
Je o tom písané na Nová línia
Diéty nikomu nepomôžu,hlavne pokiaľ sú jednostranne zamerané. Prehodnoť si zloženie stravy a večer viac pohybu..cvičenie.. je návod bez podstatných diét, len prispôsobením stravy na -odkaz odstránený-
Vekka a chcela by som sa spytat ako si teda zhodila len upravou jedalnicka? Ked si nechodilka do posilky..?
jaja:)
ja som schudla za 1rok 23kg a nepribrala som spät. odvtedy mam 5rokov rovnaku vahu.nechodila som ani do posilky, kedze mam dieta a na to nie je cas.
jaja :): čím rýchlejšie schudneš, tým rychlejšie naberieš všetko spať, choď na to postupne, uprav si jedálniček, neprežeraj sa, športuj, zájdi do posilky, alebo behaj(najprv skús rýchlu chodzu aby si kĺby zvykli)+aa, hlavne žiadne diéty, teda pokiaľ chceš schudnúť natrvalo.