Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strašný tlak v hlave

tlak v hlave

Ja sa roky liečim na migrénu, bola som i na CT aj ma MR, v podstate sa tam nič nenešlo.Tlak v hlave som nemala a a teraz nedávno, to už mám migrény asi 15 rokov sa u mňa objavil. No a EEG ukázalo epiložisko v mozu. Takže mi nasadili lieky, ktoré sú síce aj proti epilepsii(aj keď tú nemám) ale sú aj ako profylaktická liečba pri migrénach.Tie tlaky našťastie zmizli, ale migrény mám stále. Raz za týždeň, niekedy raz za dva týždne, ale aj tak som rada, že sa aspoň dačo vyriešilo.Myslím, že neurológ by s tým niečo robiť mal.

SOS pomoc

ahojte, mam taky problem s tlakmi v hlave. mam pocit, ze sa mi tlaci mozog v hlave a ze chce explodovat. neviete mi s tym niekto pomoct? u lekarov som bola, nic v suvislosti s tym mi nezistili. :/

Zufala76

Ahojte! potrebujem surne pomoc... Pobehala som uz niekolko doktorov ,ale vsetky vysledky ako bolo EKG,hormonalne vysledky aj chrbticu mam vraj v poriadku...AJ ked chrbat ma nadalej boli hoci som absolvovala rehabilitacie... No problem,pre ktory uz jednu noc nemozem spat,je tlak v hlave... Uprostred noci ma zobudi neskutocny tlak v hlavy,ci uz lezim na bruchu ,na boku alebo na chrbte... taky pocit,akoby mi mala puknut hlava,najskor som mala tieto problemy iba v noci,samozrejme,ze som po takomto tlaku uz dalej spat nemohla,ale teraz uz mi aj tak aj cez den...Uz neviem ,co mam robit... A ak uz prijdem teraz k doktorke,zrejme ma nazve hypochondrom.... :( uz naozaj neviem,co mam robit! :( ak by mi niekto vedel pomoct,napiste mi na mail michaelamlynarcikova217@gmail.com dopredu dakujem!

ivvka --

Vcera vecer ako som lezala v postely som dostala taky tlak do hlavy do usi aj dnes mam taky blby pocit z toho .Moze to byt aj z chrbtice?