Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Make up na mastnú pleť

Príspevok v téme: Make up na mastnú pleť
alenka165

Viem, že takýchto tém je tu už viac, ale všetky sú 2-3roky staré, doba pokročila a poniektoré výrobky už ani nevyrábajú.

Mám 16, problém s akné a mastnou pleťou.Každé ráno si dám make-up a o dve hodiny sa strašne lesknem hlavne na nose, dosť ma to hnevá.

Pravidelne navštevujem dermatologa, pleť čistím 2-3krát denne.Raz gélom inokedy mydlom z lekárne alebo čistiacou vodou.Každý týždeň peeling a napraujem sa nad bylinkami.Tvár umývam v horúcej vode.

Make-up si dám na vyčistenú pleť najprv aknekolor potom tekutý makeup od Maybelinne a zapudrujem normálnym púdrom a vrstvou detského púdru hlavne na T zonu.

Prosím poradte mi nejaký makeup, prípravky,púder, ktorý vám pomohol a ste s ním spokojná.Dakujem :)

domsyka

z tých čo som mala je najlepší rimmel london stay matte púdrový..je úžastný. nikdy som nemala lepší make up

Merenwen

Všetci tu odporúčate Max Factor. Možno je super, to neviem. Ale nikomu tu nevadí, že všetky výrobky od MF sú testovaé na zviearatách?!Ak máte aspoň trocha zľutovania s týmito stvoreniami,tak prestante MF požívať.Ako by sa asi vám páčilo keby ste stratili vlasy, dostali vyrážky, alergické reakcie, nádory, rozleptali by vám kožu, a to len preto, aby niekto iný mohol vyzerať super.Prosím zamyslite sa nad tým a nepodporujte tento hrozný biznis.

Alexx 13

Ahoj..
tiez som mavala problemy s akne.. ale nasla som kozmetiku, ktora mi pomohla.. ide o Manhattan Clear Face.. pouzivam cistiace gely a rovnako tam maju aj make upy a pudre, ktore perfektne kryju.. plet sa mi tiez zlepsila..

skus vyskusat.. predavaju to v lekarnach alebo DM drogerii..

aaava

Mile dievcence, ak chcete mat peknu plet mali by ste predovsetkym upravit aj jedalny listok. Pit vela cistej NESLADENEJ pramenitej vody, vela zeleniny,ovocia a denne hrst orieskov alebo lyzicka lanoveho oleja. Divili by ste sa aky vplyv to ma na Vasu plet. Cipsy, cokolady, sytene napoje a nebodaj cigarety a alkohol su pohroma pre zdravu plet alebo vlasy. Ak nebudete svoju plet podporovat zivinami zvnutra moze sa na vstky vase geliky,vodicky a kremiky vykaslat.

alenka165

Ten MAX FACTOR lASTING PERFORMANCE som si práve teraz dala, na moje prekvapenie krásne kryje len odtieň sa mi zdá príliš tmavý (102 pastelle) prepudrovala detským púdrom a mám neodolateľne hebkú pleť, škoda že nieje moj ale sestrin :) musím vyskúšať do školy a uvidím ako na tom budem z leskom :)

mellinda

MF Lasting Performance. Mam mastnu plet, pouzivam ho uz niekolko rokov a nedam na nho dopustit. Vyzera na tvari uplne prirodzene, perfektne kryje a ked sa plet aj zaleskne, tak to nevyzera tak hrozne. Ziadny make up ti totiz nezmatni plet na cely den. Vyborny na odsatie mastnoty je obycajny toal. papier. Vzdy ked idem pocas dna na wc, kusok papiera si prilozim aj na celo a nos a je po lesku. :)