Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ked vam niektori ludia idu na nervi - falos

Príspevok v téme: Ked vam niektori ludia idu na nervi - falos
lenka8888888

aj vam sa to stava ze?? niekto vam ide uuzasne na nervy.. mam dve spoluziacky kt od rana ako sa stretneme ohovaraju asi kazdeho koho poznaju ... obcas sa im divim ze sa im to hned od rana chce... nebavi ma to pocuvat , taham to s nimi od ZS a teraz koncim strednu . viem ze asi ani mna nemaju velmi v laske, proste oni su dokonalost sama o sebe a hrdinky len ked netreba!! ked treba su obe ticho a nepovedia nic. Ked mam na desiatu zeleninu ovocie a napr mineralku tak zas ma ohovaraju a hovoria ze neviem co je dobree... lebo nemam kolace a cokoladu ako oni . A preto nemam nadvahu ako oni . Po tejj teda netuzim no pre nich som anorekticka. Su to taketo kazdodenne blbosti kt ale ked NEMAM naladu vedia dobre liest na nervy.......Vrcholne neznasam ludi kt nevedia povedat co si o tom druhom myslia do oci !!! Mam jednu kamosku, ta mi vzdy povie aj ked som spravla blbost , ale povie mi to do oci ...
jaaj niektorych ludi nikdy v zivote nepochopim ........... !!!!!

babenka1

Vykašli sa na to! Vieš s koľkými závistlivými a falošnými ľuďmi sa ešte v živote stretneš? Ak sa budeš takto rozčuľovať nad každým z nich, tak si privodíš akurát tak žalúdočné vredy. AdamKrt má pravdu, nevšímaj si ich. Ozvi sa, len ak by už boli fakt nepríjemné.

AdamKrt

Tak sa s nimi nebav, nerozpravaj...
Jednoducho jednym uchom dnu, druhym von. Viac flegmatizmu do toho umierania :)