Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"zodratý" klitoris

Príspevok v téme: "zodratý" klitoris
malá_opička

Nešetrným a častým masturbovaním v minulosti som si zjavne \"zodrala\" klitoris. Je takmer necitlivý a dosiahnutý orgazmus veľmi slabý a neintenzívny (navyše trvá dlho kým sa k niečomu dopracujeme :/

Je mi jasné, že je to moja chyba (a poriadna), hoci nevedomá.

Je vôbec ešte možné aby sa jeho citlivosť nejako obnovila? Nemá niekto takú skúsenosť?

AdamKrt

addamkr:
sam sebe, co ? Zeby som bol schizofrenik ? Tak o tom nic neviem. Ale pravda je, ze schizofrenik by o tom zas nevedel :) Tak neviem, neviem - zeby tu zauradoval novy Dr. House a prisiel na novu diagnozu... ? :)

Nie, nemam potrebu sam sebe pisat v tretej osobe... ;-)
-------------------
adamK king:

dakujem, ale neviem na co konkretne narazas :)

adamK king

na niektorych komentoch som sa ušulal hlavne ten fuuuj uchylák :DDDD inak adam dobre si to napisal pekne sa to čítalo

AdamKrt

fuuuuuj - fuj!

preco uchylak a v com akoze ? Ze poradim niekomu, aby pouzil velmi jemnu masaz, nech sa mu vrati lepsi cit do nervovych zakonceni ?

AdamKrt

Problem je ten, ze cim tvrdsie ste si to robili, tym si telo na to viac zvykalo a bolo menej citlive. Potom sa urobite len s coraz tvrdsim pristupom, ale to sa do nekonecna neda.

Tak skuste zacat objavovat citlivejsi pristup. Dajte si na zaciatok dlhsiu pauzu a potom skuste dotyk tak letmy, ze sa budete dotykat tak jemne, alebo vobec. Len tak pol milmetra na telom, kde obcas dojde k malemu dotyku. Uvolnite sa a skuste sa sustredit na ten dotyk. Budete citit teplo z dlane, ci z konca prstov, ked je to tak blizko. Treba sa naucit takto byt citlivejsi.

Mozete skusit aj nieco ine miesto prstu. Napr. pierko, kusok vlasov, alebo vystrihnuty kusok rozteka z A4 papiera. Bude to trosku steklit :) A tym zacinat masaz.

ohxemto

aj ja mam problem ako Ty, mala opicka, hoci nie az taky intenzivny...ziadne gely nepomahaju, usz som skusila takmer vsetky. je to podla mna dost komplikovane

AdamKrt

Tak skusaj stimulaciu bodu G, dosiahnut vaginalny orgazmus. Pripadne, co pouzit nejake lubrikanty s hrejivym, ci mrazivym ucinkom ?

Uz aj len taka Alpa chladi...