Mam 18 rokov.Za sebou jeden nevydareny vztah z toho dovodu .. ze mam strach . Toho chalana som uuplnne zmietla jeden mesiac sme sa pobozkali a na druhy som mu povedala nech sme radsej kamarati .. Drsne ze? :( Hrozne sa bojim niekoho lubit. Ze sklamem alebo budem sklamana.. Vzdy som tieto veci brala tak , ze ak sa v mojom, zivote niekto objavi, nech je to NAVZDY! Da sa to vobec v mojom veku?? Najst skutocnu lasku?? Obcas mi je niekto sympaticky ale ja to asi nedokazem .. sa viazat :(( Bojim sa ze stratiim slobodu ... volnost . Ci len strasne vela nad tym rozmyslam???? Som uplne blba? :( Nie raz sa mi stalo ze som dostala pozvanie na da sa povedat ze rande... ale ja radsej vycuvam . :(
velky strach a RESPEKT pred vztahom!!!
mozno je to aj na nieco dobreee..
jajka ja si to tiez tak hovorim ze ten pravy pride.. len nechapem preco kazdeho povazujem len za kamosa akoby som na kazdom videla daku chybu alebo co .. :(( zrejme este na to nie som pripravena..
netrap sa tym, keby ti s nim bolo uplne dobre, tak by si mu nepovedala, ze ho chces len za kamosa, jednoducho, ked ho naozaj nelubis, tak to nevadi, ten pravy pride
najdes niekoho kto bude fungovat na rovnakej vlnovej dlzke ako ty
Zamyslis sa nad tym, ze ak hladas niekoho v Tvojom veku, ze vela ludi nema vyriesene svoje problemy ako skola, praca, byvanie, prijem atd. a vazny vztah, kde ich napr. priatelka bude tlacit k manzelstvu by mohol byt pre nich problem, tak to budu s velkou pravdepodobnostou brat neviazanie. Cize Ti ostava bud hladat niekoho starsieho, kto to ma poriesene, alebo cakat, preberat. Ale u starsieho si tiez nemozes byt ista, ci sa nechce len zabavvit, ked si zacne s tak mladym dievcatom, lebo tam budu velke povahove rozdiely.
No tak hladaj, hladaj, hladaj. Do nicoho sa nesil, vacsinou do toho spadne clovek, ani nevie ako :)
mozno ten pravy este len pride.. moznoo ...
simonA301562:
poviem to metaforicky takto. Vo svojom veku si ako pocitac so zakladnym operacnym systemom. Moze robit hocico, ale nevie, co by mal robit :)
Takemu pocitacu treba nainstalovat nejake programy /clovek musi nabrat nejake skusenosti, dozriet/.
Ak neskusis nejaky program, tak nebudes vediet, ci Ti vyhovuje alebo nie. Program sa Ti moze a nemusi pacit, ale ak nevyskusas, nevies. Dokonca Ta moze dany program nazlostit, ci mozes mat pre neho zly spanok.
Proste ako s clovekom. Spoznaj ludi, netlac na pilu, nechaj to proste plynut a uvidis, ci si s niekym budes dobre, alebo vyborne rozumiet a ci Ta po case znenazdajky nezasiahne amorov sip.
myslis ze 18 r clovek je skutocne az take velke dieta este???
mas 18,su dieta,co by si chcela?
mas cas na vsetko
Nic nezistis, ak nic neskusis. Ako vies, ze to neni ten pravy, alebo ako vies, ci si takeho neodkopla? Iste, moze Ta sklamat.
Ked to poviem metaforicky - tak aj vo vzduchu su bakterie a ked prestanes dychat, dlho zit nebudes :)
Ak mas urcite predstavy o tom, aky by mal byt Tvoj buduci priatel, Tvoja laska, tak sa ich drz, ale pokial je taky a aj napriek tomu neskusis nejak zacat, ako chces niekoho najst ?
No a za kazdu cenu nehladaj lasku. Skus najskor zistit nieco o tom druhom, lepsie ho spoznat. A uvidis, mozno laska dojde sama po case za Tebou. Netreba sa do toho silit, nechaj to plynut...
nikto nic?