ahojte ... neviete mi poradiť ako znovu nabtať chuť na sex. som vydatá 13 rokov, manžela milujem, máme milostný život, no keby záležalo na mne, tak je to raz do mesiaca.možno.brala som dlho antiku, teraz som ju vysadila, možno pomôže.nepoznáte nejaké preparáty, lieky, čaje...? D:
navrátenie chuti na sex...
No skus si predstavovat pri tom niekoho uplne sexi :)
Alebo zmente prostredie.,polohu...daj si sampanske,....onanujte spolu pred sebou...zmen mu pansku vonu....
Je kopec moznosti ak zapojis fantaziu :)
janekMY33...nie dakujem, nemám príčinu! hoc sme spolu už 17 rokou, no nemenila by som ho za nič na svete! ale dík za radu.
druheho chlapa a uvidis ako sa ty vrati chut
dakujem za odpoved. pred takými tromi rokmi som tiež brala antiku, no vtedy som mala strašnú chuť na sex. a manžel vtedy vôbec nechcel. teraz je to naopak. verím, že sa to vráti... dík. na sexshopu som nechcela ísť, skúsim ten čaj.možno niečo v lekárni. pá
presne antika...vtedy ke´d som to brala ani ma sex nenapadol skôr som mala k nemu odpor...teraz je to opačne :-)chcela by som každý deń
ahoj urcite to mas z anti.mala som to aj ja pokles libida to je jeden z neziaducich ucinkov.moja skus v lekarni si vypytat bylinkovy caj na zlepsenie libida viem ze to maju. moja rada je pohar dobreho chladeneho sampusu si daj predtym skus vonavy relaxacny kupel a uvidis ake chute dostanes.drzim palce