Cawte, chcela by som sa trosku pochvalit a aj sa nieco spytat: no, zvladla som pocas 3 mesiacov nejest sladke a nepit tiez:))...a schudla som 5 kg..4x do tyzdna obden som chodila behat asi taku polhodinku rano nie na lacno...lebo som pocula, ze to nie je dobre;) plus robila som skracovacky...a kliky a cvicila som aj na hula-hop a na takom tom tanieri, ktory je pre uzsi pas...teraz vazim 63kg a mam 165cm. A chcela by som aby to slo este dole...pod tu 60. Inak upravila som si jedalnicek, 5x denne jem male porcie a pijem 3 litre denne.A na sladkosti nejako uz nemam chut;)...som si zamilovala mrkvu a zelenu zeleninu...a ovocie...oh, a zboznujem syry v akejkolvek podobe.
A chcela by som sa spytat: schudla som sice aj v cm ale kedze som po otcovi, tak vyzeram taka...hmm...velka ( svalnata)...ale citim, ze sa da este zmensit obvod v niektorych miestach, chcela by som sa spytat napr na bruchu...je to to najtazie. keby som este behala pomoze to aj na brucho a napr aj na ruky??:))...dakujem
p.s. Chcela by som si spevnit postavu do vianoc...lebo sa na ne velmi tesim a chcela by som vyzerat perfektne...prosim, poradte nejake tipy...na to spevnenie...alebo ci mam pokracovat v rezime...v akom som chudla??...Dakujem velmi pekne;))