DOBRÝ OČNÝ LEKÁR V BA

Olinaa

Aky mas problem? Aj ocne ordinacie su rozne, je napr. glaukomova ordinacia. Ta sukromna Excelens, ale to je zrejme uplne sukromna, to znamena, ze pacient si tam vsetko uhradza sam, bez spoluucasti poistovne. Na Slovensku je takýchto spickovych klinik ci uz ocnych alebo zubnych dost, ale vsetko sa plati a za peniaze dostanete aj mily personal, pekne prostredie, usmevy sa rozdavaju - radost chodit do takychto klinik, ziadny stres, len mat dost financii.

tuap

Ta Kazanska nemyslim....bola som tam vysetrenie OK do dialky,a ked som chcela vysetrit oci na citanie doktorka ma jemne odpinkala ze pokial vidim v tych okuliaroch co mam na fitanie nepitrebujem vysetrit...a to NEVIDIM!!!! Za 45 eur malo muziky...acto som este dostala recept na ine meno....

Beatriche

Na Kazanskej sa nachádza veľmi dobré očné centrum excelens. Lekári aj prístroje sú úchvatné. Môžeme len doporučiť :) Môžeš sa na nich pozrieť prípadne sa objednať na xcelens.sk ;)

MMMaruska

sorry v BA o nikom neviem aj ja by som však rada nejakého našla napr takého čo mi zadarmo pomôže s aplikáciou šošoviek!