klara221
ahoj, no, absolvovala som ju tak, ako je pisane na tej stranke, okrem toho, ze som si nerobila klystir pred tym. ono to ani nie je potrebne, lebo cele je to zalozene na tom, ze glauberova sol vypudi z criev vsetko (takze aj dobre precisti creva ta kura), potom olej + stava ,,vytiahnu,, kamene zo zlcnika do criev a potom zase glauberova sol vypudi kamene z criev von. s lekarom som to nekonzultovala ani predtym, ani potom. niektori povazuju tuto kuru za nebezpecnu, ze vraj by mohol nejaky kamen zostat v zlcovode a sposobit problem. nepoznam nikoho, komu by sa tak pri kure stalo.
a ci mam pokoj - hej, mam. akurat som bola prekvapena, ze kolko toho vo mne bolo! a aj take velke kusy!! a to som si namyslala, ze po prvej kure nebudem mat ziadne kamene. takze, treba to viackrat. vyrastala som na vyprazanych mäsach a velmi mastnej strave, takze od detstva sa mi utvarali kamene a myslim, ze zlcnik nimi bol prosto napratany a bola by len otazka casu, kedy by som sla na operaciu...
a ku kure este dodam, ze po nej je dobre dat si mozno psyllium na precistenie creva a nejake probiotika, aby sa zregenerovala crevna flora.