Ako citate mam vazny problem.. zo zaciatku mi to nevadilo dufala som ze sa to zlepsi. Ale uz som rok a pol bez poriadneho sexu. Posledny sex bol pred mesiacom a to bol po mesiaci a ani sa neurobil. Uz som sa od zufalstva rozplakala.. A naposledy mi povedal, ze nema chut proste a ze so mnou nemieni rozoberat svoj sexualny zivot. Je mi uz fakt doplacu lebo tymto padom aj moja laska ide do r..i. Citim ako zo mna odchadza vasen, dobrodruzstvo a ocakavanie noveho. Vzrusovat ho vzrusujem, vzdy sa mu postavi aj ked ho len bozkavam. Boze co mam robit :(((((( sa mi tisnu slzy do oci, lebo podla mna je to obycajny sebec sebecky.
počas ročneho vztahu sex max 15x
akoze nechcem strasit ale ja som to iste urobila svojmu expriatelovi predtym..po 2 rokoch vztahu som zacala odmietat sex, proste som na to nemala s nim chut...a preco?uz som ho tak nemala rada..bokovku som nemala...proste laska opadla a moje nadsenie tiez...potom som sa s nim rozisla so slovami ze si zasluzi niekoho lepsieho, kto ho bude opat zas lubit..takze sa zamyslite ci to neni aj pre takyto dovod..
Budte radi.Ja to mám zase naopak.Moja holka na to vôbec nemá chuť a ja som opačný.Viem že s tým nič nenarobím pretože je strašne tvrdohlavá a keď raz povie nje,tak to nje pretrváva dosť dlho.Je to tak no.
ja si nemyslim ze je sebec.skor si myslim ze za tym je niejaky jeho zdravotny problem,a vies ze muzom sa o tom so zenami tazko rozprava.moze mat nejaky zdrav.problem,ako aj zena...nejaky zapal,pop pohlavnu choroby,alebo obycajny strach ze ta znova sklame po sex.stranke.
Mozes chodis so mnou ja budem mat aj 15x za mesiac a mozno aj viac
no ja som myslel ze zartujes, to som este nevidel aby sa mu nechelo sexovat. Ja som sice uz raz vydrzal nesexovat 16 dni ale to je strasne, takze si nemyslim ze je neico take mozne.
why, presne viem ako sa citis. Poznam ten pocit, proste by si mu doniesla aj modre z neba, len aby sa vzchopil a poriadne pomiloval. Kolkokrat to u nas ostalo len pri orale a koniec, jemu stacilo. Pritom ma miluje, dal by mi vsetko na svete. On zaspi a mna ide od nervov roztrhnut, v hlave mam zlost, smutok, plac...Niekedy vezmem tenisky a idem behat, na ukludnenie..Tiez som sa s nim o tom bavila, potom povie, ze sa mu do toho uz ani moc nechce, ked si myslim ze to robi nasilu. A to sa pritom muzi za mnou otacaju, do postele idem kompletne upravena v sexi pradle, no nic...Ale ked to uz je tak to stoji zato, aspon nieco..
why1: tak to je potom jasne. Prepracovanie a stres. Ak maka ako divy od rana do vecera, bude fyzicky aj psychicky vycerpany. Takemu cloveku sa nic nechce.
Moze skusit sice nieco brat na posilnenie organizmu a odburanie stresu - napr. nejake enzymy, vitamin C, E, selen, zinok, horcik, ale aj jod. Ovocie ako ananas, jablka, pestru stravu...
Ale to je vsetko len na zmiernenie. Ak je podnikatel, moze skusit najst si nejakeho svojho zastupcu, ktoreho bude kontrolovat a bude mat menej prace. Ak je zamestnanec, no hadam pomoze len zmena zamestnania za menej stresujucu pracu, kde bude menej vytazeny.
Keby bol niekto zniceny z prace, vystresovany, tak poriadne nema myslienky na nic, sex nevynimajuc /ale moze zavisiet to aj individualne od cloveka/.
Chce to nieco z toho zmenit, alebo vsetko...
adamkrt Zijeme spolu uz rok. Bokovku nema, lebo sme spolu v zahranici a nikoho tu poriadne nepozname. V robote byva od rana do vecera, niekedy chdim s nim do jeho roboty a viem ze maka a nema ani cas na ine. PLus viem ze ma miluje. Planuje deti a svadbu. Al neviem ako sa k tym detom dopracujeme. hahaha Bude to asi nieco fyzicke alebo strach zo mna..lebo prve dva mesiace sa mu ani poriadne nestal ked sme sa milovali, teraz som stastna ze mu aspon stoji pri tom a vie sa urobit. Proste slepa ulicka pre mna.
No, ak by si mala vztah na dialku, tak take vynimocne by to nebolo. Ak ste vsak spolu, tak mozno ma fyzicky problem, alebo je v tom nieco psychickeho /kludne by mohol mat aj bokovku/.
Ak sa nemieni mat k cinu, tak mu proste povedz, ze ak Ta nedokaze uspokojit, tak to sa nemusite milovat stale, alebo ak pritvrdis, tak mu splechnes do tvare, ze ci sa mas uspokojit s takymto vztahom ?
A samozrejme, ak povie, ze jeho sexualny zivot - to ma co znamenat ? Snad, ako to bolo povedane, je to VAS a nie jeho. Lebo jeho by znamenal, ze moze mat este dalsie...
ty si ale vtipny egresko, taketo rady si nechaj pre seba. naco vobec reagujes?