Ja neviem co mi e stale citim jak keby som mala "knedlik" v krku ako ked pocitujete uzkost som strasne citliva rozplacem sa hocicoho....uz som tu raz pisala ale nik mi nepomohol mozno pomoze ak popisem lepsie svoj problem...
Mam priatela milujem ho proste bolo nam uzasne az jeden den som mu klamala proste zacalo ma to trapit tak som mu to povedala...vtedy to zacalo musim mu vraviet vsetko...zacala som pocitovat ako keby stav uzkosti proste uz necitim nic len uzkost som s priatelom necitim nic len uzkost nic...uz ani ci ho lubim stale ten isty pocit...UZKOST...zacali pochybnosti co ak ho nelubim uz sa to vlecie zo mnou 4 dni a stale mi chodi po rozume co ak ho nelubim...ale ved sa neda odlubit z dna na den pred par dnami som ho mala chut vybozkat k smrti...ale dnes necitim nic ziadne emocie ani ten pocit bezpecia a lasky ked ma obijme nic len UZKOST ! ved aj teraz placem jak to pisem.....v minulosti som mala rpoblemy neviem ci to nebola neuroza...proste som musela kontrolovatveci sporak plyn ci nejde ci som zamkla dvere...a stale ma napadali ymslienky hocijake na com som kukla tak ma napadla nejaka myslienka napr ze som si sprtla prst do oka a ked som si to zmyslela musela som to dakomu povedat inak to nedalo pokoj mojmu svedomiu a citila som uzkostny stav....moze sa mi to vracat??????? co mam robiiit
---------------------
"Úzkosť - Generalizovaná úzkostná porucha" - www.zdravie.sk