Priatel ma problem sa urobit

Príspevok v téme: Priatel ma problem sa urobit
sarkanica

Ahojte vsetci,
budem vdacna za kazdu radu. Priatela nedokazem spravit rukou ani oralom, pri sexe ma problem sa spravit tiez. Trva to velmi dlho. V poslednom case velakrat je to az tak ze sa sam musi dorobit rukou a ked vidim co stvara s penisom tak sa ani necudujem ze sama nemam sancu a aj pri samotnom sexe to ide tak tazko...zacinam byt z toho zufala. A dodam len, ze urcite ho pritahujem. D za akykolvek postreh ohladne zlepsenia tohto mojho problemu.

AdamKrt

Tym extremnym masturbovanim bude asi dost znecitliveny. Mozno bude mat niekto nejake tipy napr. ako dosiahnut pomocou kremov jemnejsiu plet - co by sa dalo pouzit, na zjemnenie jeho koze v intimnej partii. Tak isto, ak to nebude robit, ale bude musiet sa prejavit iba pri sexe, ci trochu abstinovat, bude viac vzrusenejsi, viac citlivejsi.

Taktiez sa moze ucit jemnejsiemu pristupu. Miesto toho, aby to robil hrubo, skus sa ho tam dotykat tak jemne, ako by si sa skoro nedotykala. Ak bude pri tom este abstinovat, nech skusi precitit jemnejsie dotyky a casom sa naucit ich lepsie vnimat. Proste on si ho skoro asi zodrel, takeho ho ma necitliveho. Mozete skusit aj rozne stimulujuce gely, ktore mrazia, alebo rozohrievaju. Urcite Ti v nejakom erotickom obchode poradia, ake su vhodne.

sarkanica

V tom mas pravdu, ze skoro kazdy den je to jeho ruka. Je viacero pricin preco nemozme byt spolu, ale urcite je radsej ked mozme byt spolu ako to druhe. Uz som mu aj povedala, ze takto to dalej nejde, ze s tym sa musi daco robit, lebo aj jeho sameho ho to znechucuje. Ale si mi dodal odvahy, ze sa s tym este da daco robit. Snad sa to zlepsi, lebo dost ma to odradza od sexu, ked nevidim nanom to take uspokojenie aj pocas aktu nielen samotny orgazmus a to sa mozem snazit ako chcem.

AdamKrt

Podla toho co hovoris mam z toho dojem, ze Tvoj priatel je dost zavisly na svojej ruke a ma problem urobit sa inak. Nech to obmedzi, alebo ukonci, ci si da dlhsiu pauzu. Z takeho pristupu je iste menej citlivy. Ked bude mat pauzu, tak pri nejakej tej abstinencii mu to potom pojde o cosi lepsie.