Ahojte... mam 60 kg a 170 cm .. ale mam strasne ovisnute brucho :( uz neviem co s tym mam robit... schudla som 26 kil.. je to na mne zevraj velmi vidno.. samozrejme ze aj z brucha som schudla ale tak mam ho este teraz dost ovisnute... a tucne... tak sa chcem spytat... pomozu mi brusaky na to brucho?? ked ich budem robit napriklad 50 prvy den a potom budem postupne viac a viac... kazdym dnom budem pridavat..pomoze to na ovisnute brucho alebo nie??.. prosim poradte.. som uz zufala z toho... (samozrejme ze chcem este aj schudnut na 55 kil ale pochybujem ze mi to brucho zmizne:(
Brusaky na ovisnute brucho
Andulina prosim ta ako si tak pekne schudla??Ako si si upravila stravu popis aspon par dni...som po porode uz 7 mes. a chceeeem dat dole aspon 10 kg...ale aj 5 ma veeeeeeelmi potesi.
Inak ti odprucam ozaj pouz.aspon 1xdenne hydrat.tel.ml. alebo olej-koli elasticite.A brusaky pomozu...kamoska cvicila pravidelne,a cvici aj teraz po porode brusaky...ale denne 100xkrat...pomaly si pridavaj serie---si nenormalne silna---co ta tak k tomu motivovalo??? :o)
Andulina, neschudla si príliš rýchlo? Vtedy sa stáva, že koža sa nestihne prispôsobiť a zostane ovisnutá. Inak brušáky neviem či pomôžu, kým budeš mať na bruchu vrstvu tuku, tak ti aj tak svaly vidieť nebude a budeš pôsobiť ešte mohutnejšie.
Teraz ťa nechcem strašiť, ale stane sa, že tá koža sa už nevráti do normálu. Proste tam bola narušená elasticita a jediné riešenie je plastika. Asi pred mesiacom bol o tom tu aj článok. Skús si brucho aspoň dvakrát denne natierať, nie nejakými superdrahými zázračnými krémami, proste normlálnym telovým mliekom, nech je koža dobre hydratovaná.
Tak ja idem zase do boja z kileckami tak snad sa mi to podari. aj si pri tej strave cvicila?
bingham: no lenze ja na beh nemam cas... a tu kde byvam sa ani moc behavat neda... cize blbe to je... behavam len na telesnej a to je asi 2 krat do tyzdna ale to je vobec nic iba takych 5-10 minut... raz som zacala behavat ale vydrzalo mi to asi tyzden lebo tu v nasom okoli nieje vobec vhodny priestor na behanie a nemala som na to potom cas... ale velmi ma to bavilo.. a cudovala som sa ze vydrzim behat aj hodinu vkuse.. ale samozrejme normalnym tempom nie nejako extra rychlo..
ahoj Andulina
,ako sa ty to podarilo tolko schudnut?
Pocuvaj ma Adulina:
Mala by si zacat behavat aspon 3 krat do tyzdna - to ti velmi pomoze
Brusaky su dobre, ale staci zatial kazdy druhy den 50op. 2.serie