Orientálna epilácia

jaaaaaj

ahojte baby,ja som chodila na orintalnu epilaciu tvare tri roky a mam to horsie ako predtym.som z toho velmi nestastna a tak som pani daske verila

baby

...no ja by som sa xcela spytat , ako by mal vyzerat spravny postup, lebo dneska som to konecne skusila, a inac efekt vyborny, ale strasne dlho to trva :)

baby

ja to osobne este nema vyskusane, ale v priebehu tyzdna sa na to xystam tak dam vediet, ale ze vraj sa to moze pouzivat aj na epilaciu intimnych miest, ono je to individualne , zalezi podla ochlpenia, ale na tie 2 meiace urcite

gahanka

tak potom aj ja sa tesim :), vcera som to objednala...
inak raz davno som to skusala, bolo to bolestive, ale zase to dlhsie vydrzalo... a najlepsie, ked si to urobis sama :))dokonca sa to casom vraj zjemnuje - tie chlpy hnusne. tak uvidime...

baby

mila gahanka napisala som tam mail a do tyzdna mi to doslo, postou normalne dorucene, uz le n sa tesim, ked to vyskusam, bo este nebol na to cas

gahanka

baby - prave som pisala na tu druhu temu, takze ti to doslo... a oni sa ti ozvali, alebo si objednala iba mailom? ako dlho to trvalo kym ti dosla?