mate s takymito tabletkami niekto skusenosti? ucinkuju? ake podobne sa daju zohnat bez lekarskeho predpisu? vdaka
felisio, deprim a ine...
t333 mne deprim pomohol.ale treba ho brat 3x denne a dlhsiu dobu,tak 3-4 tyzdne.
vytazkov z lubovnika je na trhu potravinovych doplnkov plno. V anglictine je to St John's Wort.
Dobre vytazky maju obsah 0.3 % hypericinu a 3% hyperforinu.
Jeden gram benne rozlozeny na 3 davky su odporucene davky.
Ja som osobne ale skor za ucinne narazove davky obcas, ked je to potrebne a inac nebrat nic. Narazova davka je trojnasobok ale nesmie byt brana dlhsie, nez 2 dni a potom niekolko dni prestavka.
Moja zena to pouziva uz dlhy cas, v pripade, ze na nu lezie nervozita, tlak alebo nejaka neprijemna alebo stresova situacia, vtedy si da 3 kapsule 300 mg s horeuvedenym vytazkom a za hodinu citi ukludnujuci pocit, ktory trva minimalne 6 az 8 hodim. Obvykle dovtedy ta stresova situacia skonci a nie je dovod na dalsie branie lubovnika. Ak to ale neskonci da si este jednu davku pripadne.A potom mnoho dni nic neberie.
Na zdroje skuste napr vyrobky firiem Swansonvitamins.com, Puritan.com,Doctor's trust, NOW,NSI a rozne ine, najdete ich aj na Google.com plno pod menom St John's Wort a uvedenymi gramazami a koncentraciami aktivnych zloziek.
deprim - straaasne slaby. v predpisanych davkach 3x denne 1 tabl. vobec nezabera. dal som si 2 a tiez som nic nebadal.
felisio - u nas nedosat pokial viem...
ten by snad mohol byt silnejsi, ale proste nie je ho dosat.
inak, zober si co je ten deprim za hovadina. 1 tableta ma 60 mg. ak si das podla predpisu 3 denne, mas to 180 mg.
a porovnaj to s felisiom (425 g) - davkovanie je tam 2 tabl. denne = 950 mg.
Tak a teraz si to porovnaj 180 mg a 950 mg. Nie je ten deprim "trochu" slaby?
určite zaberaju akurát sa po nich obzerám aj ja :) už som ich mala a su dobre :)