Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Spokojnost s VS

dobra vila

Carmenita, ty si prestupovala po tretom, cize bakalarskom rocniku? A robila si prijimacky na +2 uz potom do BA?
Ja som skoncila bakalarsky rocnik tam v NR, teraz mam rocny "break"(coskoro uz konecne dufam ze pracovny rocny break) a potom chcem nastupit zas. Myslim vsak, ze len tak bez prijimaciek by ma na inu VS neprijali, aj keby som chcela prestupit, povedzme, v druhom rocniku.
Neviem decka, lebo uprimne, nechcela som menovat a robit rozdiely, lebo kazdemu sa raci nieco ine, ale skoly na zapade su celkovou urovnou o dost silnejsie ako ostatne.
Ja som napriklad zacinala v BB a tam som to uz pocas zimneho semestra nechala, pretoze to malo nulovu uroven, vazne... S Nitrou sa to nedalo porovnat, tam makame od zaciatku a fest sa sypu ulohy a driny... To by som sa este viac mala bat tej Blavy?! :D No neviem... aj tak si myslim, ze dolezite je vobec dostudovat a mat ten diplom, potom je to uz na nas :-P a o znamostiach, pche! :-/

alzbee

No ja studujem na Prirodovedeckej UK environmentalistiku a sice som bola prijata bez prijamciek aj do NR na UKF-presne ten isty odbor, nechcela som tam ist prave preto, ze som pocula, ze je to tam jeden z najlahsich odborov...a ked som vravela kamoske, ktora sla na UKF enviro studovat, ze ake maju poziadavky na nas a na nich, tak len vyvalovala oci, ze ake to tam musime mat tazke...ale ako sa hovori-tazko na cvicisku, lahko na bojisku:)) som tam vcelku spokojna, i ked ma vie dorazit, ze temer pri kazdej literature, ktoru nam profaci odporucia povedia: Mame skusenosti, ze ta kniha sa neda zohnat, no potrebujete ju, tak sa snazte...a momentalne mam obavy, ze aby sa nam nestalo to, co aj na Pedagogickej, ze prisli o akreditaciu:-/

wtf?

prosim Vas a chodite niekto na UKF odbor ENVIROMENTALISTIKA.
So svojim znamkami mozem akurat tak hladat nejaku zasivaren :-/...

Carmenita

som teraz na FF. zatial je len zaciatok semestra,ale uz aj za tych par tyzdnov vidim rozdiely.preto si myslim,ze volit UKF len v tom pripade, ze vas inde neprijali a nechcete marnit cas..no a potom o rpk o dva prestupit inde.to je teda aspon moj nazor.

dobra vila

Ha, Carmenita, ja s tebou suhlasim.
Na UKF je totalny bordel, fakt tahaju peniaze z coho sa len da, navyse je tam brutalny chaos, pristup otrasny a stoji to kopu nervov!!
Nevravim, ze kazdy s nou musi mat taketo skusenosti, ale dovolujem si tvrdit, ze vacsina ano.
Sice osobne nemam problem s urovnou, ba naopak si myslim, ze v tom je aj jej prednost (napriklad co sa mojho odboru tyka) - mam totiz skusenost aj s inou skolou, kde mi prave slaba uroven nevyhovovala a pat rokov som tam premarnit nechcela), ale inac je to o najvacsie nervy skola, fakt :-/.
Myslim, ze kazda ma svoje pre a proti...
Tam kde je mozno lepsia organizacia, je slabsia uroven a naopak. S UK v BA vsak ma naozaj vela ludi dobre skusenosti, ale tam je riadny naval asi.

Carmenita

ja som tento rok presla na UK v BA. len ti chcem povedat z vlastnych skusenosti, ze UKF v NR by som si uz nikdy nevybrala! a nielen ja,ale rovnaky nazor ma mnoho mojich znamych aj z inych odborov na tejto skole. maju dost velky bordel v systeme a zda sa mi,ze uroven nic moc- ide tu skor o peniazky, vela studentov a tak..bohuzial. teraz som na UK a maju to ovela usporiadanejsie, ale aj narocnejsie. tak ti zelam vela stastia pri vybere skoly :)