Dobry den :)chcela by som sa Vas opytat ci ste spokojni s VŠ ktoru ste si vybralipopripade co ste studovali.(mam v okoli mnoho ludi kt. ich odbor nevyhovuje-tak by ma zaujimal vas nazor
Spokojnost s VS
dobra vila, prestupila som po Bc. a vzali ma bez primaciek! dokonca viem o jednej druhacke z mojho odboru, ktora tiez prestupila do Ba do tretieho rocnika teraz a tiez bez primaciek! ale mozno je to individualne v zavislosti od odboru.
Deeee: no ja zvyknem hovorit, ze budem v buducnosti zachranovat sysle :D ale v podstate ani neviem, co mozem robit..mnohi ma odbili tym, ze ako som si mohla vybrat taky odbor, ktory nema buducnost..ale ja zase vravim, ze Zem sa ruti do zahuby a envirakov budu potrebovat :-P kazdopadne budem zrejme moct robit v labakoch rozbory vody, pody (to by ma inak strasne nebavilo) a predpokladam, ze aj nejake odchyty a znackovanie vtakov, odchyty zvierat v ohrozeni...atd:))
vevericka: no rozvrh mam vcelku oukej-pondelok, utorok, streda mam po jednej prednaske (a este utorok+streda som si dala aj doucko z angliny) a stvrtok mam od 7.20 do 17.20, takze ten je taky na umretie :-/ zatial sa to da prezit, ale uz teraz mi stoja vlasy na hlave z bezchordatov...to bude neskutocne tazky predmet podla mna...ty ako?:)
dee..predpokladam v labakoch pri rozboroch, na zivotnom prostredi a tak podobne..azlbee oprav ak sa mylim:)(btw. alzbee,co nove, rozvrh mas v pohode?
kde sa moze clovek uplatnit ked vystuduje enviro? Len by ma to zaujimalo...dakujem za odpovede
Vdaka wtf? :)) aj ja ti drzim palce...no, ale aby som ta upozornila, lebo citam, ze chemiu moc nemusis...tak tej chemie je tam vcelku dost :-/ v zimnom semestri je Anorganika..ale poviem ti, ze to nas mal taky profak, ze to bol fakt debil. On si zundral popod nos, hovoril vtipy, na ktorych sa sam smial a ucivo prednasal takym stylom akoby sme vsetci boli rodeni chemici..a este sme mali ustnu skusku z toho! Ja som myslela, ze to budem na milion % prenasat...avsak ta skuska bola nakoniec uplna malina :D on daval znamky podla sympatii..ale fakt! stacilo, ze sme mu fakt aspon cosi povedali a dal Ccko. Takze nakoniec nebol az tak zly :-P :D no v letnom semestri sme mali organiku...ta bola dost tazka, priznam sa, ale da sa spravit, ked si clovek rata domace ulohy, ktore nam ona davala. A treba spravit dva zapocty, aby clovek mohol ist ku skuske a potom este je aj ustne doskusanie. Ale tam som mala fakt viac stastia, ako rozumu, lebo tiez som tu skusku spravila:)) ale nechcem ta odradit..naozaj sa to da zvladnut. Ja som dokonca chodila na polnohospodarsku skolu :D a predsa to zatial zvladam:) a teraz mame geochemiu a chemiu a zivotne prostredie, tak dufam, ze tie zvladnem! lebo co som pozerala, tak este aj v 3.rocniku budeme mavat nejaku chemiu...a pritom ju tiez uplne neznasam! drz sa:)
alzbee dakujem Ti :-) tvoja pozitivne a tak trochu na salame- teda nerobenie si zo vsetkeho az taku velku hlavu... myslenie je velmi povzbudzujuce :-))))))).
Drzim ti palce ;D.
Dakujem ti dobra vila:-). Ja tuto ,,teoriu" poznam :D ze taky priemernejsim sa vodi ,,lepsie".. pretoze sa nezosypu z neuspechu, su spekulanti,vynaliezavi a pod.
Ja som strasne zle zacala na gymply.. takmer 1,5 roka som bola chora a to sa samozrejme odzrkadlilo aj na mojich znamkach.. . Viem,ze matiku,chemiu... by som nezvladala,takze sa im musim vyvarovat.. :-). No a taka enviro... to by ma aj bavilo :)
wtf?: v prvom rocniku v zimnom semestri sme mali Statisticke metody..to bolo cosi take ako matematika. Strasne som neznasala ten predmet :D to boli proste take hovadiny, ze Janko a Marienka sa dohodli, ze sa stretnu v jedalni okolo obeda a Janko tam prisiel o case X, Marienka Y a aka je sanca, ze sa teda stretnu? (to len ako priklad uvadzam:)) Nemusis sa bat toho, ze by si sa neudrzala na nejakej skole:)) chce to len zvyknut si na ten vysokoskolsky system a najst si system v tom uceni, lebo je to vcelku sok prejst zo strednej skoly na vysoku-mne trvalo pol roka, kym som pochopila, ako to tam vsetko funguje! a samozrejme vzdy mam haluze, ze ako prezijem ten semester, lebo na zaciatku nas vzdy strasne (a nie nadarmo) vyplasia, ale ked sa clovek zatne, sice mozno aj cez slzy, ale nakoniec to dako zvladne:)) ja som sa vzdy utesovala tym, ze aj vacsi debili ako ja zmaturovali, ci spravili si vysoku :-P
wtf, nehadzala by som flintu do zita. Bud realistka radsej v tom, na ktore predmety mas a na ktore nie... Vies... niekedy jednotkari nedostuduju, lebo sa z nich stanu obycajne "cajicky" :D a ti s horsimi znamkami na to slapnu a dostuduju. Vyska je aj o stasti inac, samozrejme aj o vedomostiach.
Btw, ved ja poznam chalana, ktory si podal prihlasku na pravo tak, ze sa VOBEC neucil, ze to ide len skusit, lebo tam treba "iba" kruzkovat...
Prijali ho!! Niekto ma proste take dementne stastie az to boli! Spolubydloska mi studovala napriklad tiez pravo a ucila sa minimum...takze ja uz fakt neviem, od coho to zavisi... asi aj od nervov jednotlivych studentov :D.
alzbee: prosim ta a mas tam matematiku? Vdaka.
Ja tiez vsade pocuvam,ako UKF VR upadla a aky bordel tam maju... . Ale som aj realistka... a pri mojich znamkach (som na gym) sa na nejaku tazsiu skolu nedostanem... respektive Neudrzim sa tam.