Učiteľ ma hrubo ignoruje-čo s tým??????:(

Príspevok v téme: Učiteľ ma hrubo ignoruje-čo s tým??????:(
peto505

Učiteľ ktorého mám rád ma hrubo ignoruje a ja neviem prečo,vždy sme si dobre rozumeli len v tomto poslednom týždni sa niečo muselo zmeniť ale nie som si vedomí že by som urobil niečo zlé a hrozne ma to trápi lebo si ho nesmierne vážim,obdivujem ho a chcel by som byť ako on.Pre to som sa rozhodol že ak sa situácia nezmení do konca tohto týždňa tak sa s ním v piatok porozprávam.Poradte mi prosím ako na to,čo mám povedať ako sa spýtať čo sa stalo???

sim

moze to byt x dovodov, preco sa ucitel tak sprava a tie vobec nemusia suvisiet s tebou. ved aj ucitelia maju uplne ine starosti ako neustale riesit ziakov. a vonkoncom nie je prijemne, ak sa ziak vtiera, lebo, ako uz bolo nizsie opisane, moze to vyvolat uplne opacny efekt. takze chlapce, nesustreduj sa len na seba.

zuzic

a co ak nejaky "dobrak" sa to chcel pomstit a nakecal mu nejaku hovadinu, napr. ten ziak na vas hovoril ze...chapes? ze ta pred nim osocil a jeho sa to dotklo a preto sa sprava tak urazeno-odmerane. u nas sa to stalo

peto505

babenka1

to sa presne aj stalo ale nemyslím že je to praví dôvod lebo keby to bolo kvôli tomu tak ma neignoruje aj ked sme sami

abcd123

no ja som zazil situaciu, ked jedna ucitelka na strednej zastavila nasu triednu vtierku na chodbe a pred asi 50timi ziakmi mu nakricala: pocuvajte ******** nevtierajte sa mi!!!!! a nebolo to najprijemnejsie a chudak chlapec nepochopil a zacal sa vtierat este viac aby si ju udobril :-) .. tak bacha na vec chlapce

babenka1

možno si nejaký študent všimol, že si rozumiete a sťažoval sa, že ti pomáha, alebo dáva lepšie známky. A on aby sa nedostal do podozrenia sa radšej stiahol.

peto505

To nemôžem potom by si na mňa zasadol a ja s ním chcem vychádzať dobre a okrem toho má na tej škole veľký vplyv