Sex na ostro - Poradte

Príspevok v téme: Sex na ostro - Poradte
vol

Dobrý deň,

Dnes sme s priateľkov súložili 3x po sebe no bolo to asi takto že prvý krát som ho donej dal bez kondómu a to preto lebo len nedávno sme prišli spoločne o panictvo a ešte nieje pripravená na také "rýchle" vniknutie do nej takže som ju asi tak 2 minutky robil bez kondómu aby sa "roztiahla" potom som si ho už nasadil a tak po 5 minútach sa vystriekal doňho aj to mimo pošvi. Druhý krát to bolo úplne nechránené a aj to možno len tak 2 minútky a potom som ho vytiahol ale dosť včasne myslím lebo ma ešte chvíľku robila rukou a pustil som to opäť mimo nej...no a tretí krát to už vlastne ani nebol sex pretože som sa ani nedostal donej poriadne kvoli tomu že ten moj už nevládal ani poriadne stáť... Uvedomujem si že som to pustil stále mimo nej (cítim dobre kedy to ide a včasne vždy vytiahnem) no bojím sa lebo prvy krát súložime bez ochrany pár dni po krámoch (

vol

ten Pharmatex niečo som už otom počul to si dá žena určitú dávku dnu do pošvi a po 5 minútach sa môže robiť sex s tým že šanca na otehotnenie je asi ako pri kondóme?:-) koľko to stojí a ide to zohnať v každej lekárni?

alzbee

No moznost otehotnenia sa nerata podla mnozstva stykov :D otehotniet sa da aj pri strate panenstva :-P kazdopadne, ked ti nesedia kondomy, tak stale mate moznost pouzivat Pharmatex alebo si priatelka moze dat predpisat antkoncepciu...

vol

tak ako jedine s Durex Ultra thin si viem užiť cez običajné toho moc necítim no a práve to že náhoda je blbec...mám kamaráta čo mu tiež nesedia kondómy a tak isto sa sťažuje na ne ako ja no a s kočkou to robia už dosť dlho a skoro vždy bez ochrany a zatiaľ nič tak neviem...asi to budú len naše "začiatočnícke" strachovačky nie? sex sme fakt nemali ešte veľa krát no takže tak..možno do 5x :-)

alzbee

No nazory na tie kvapocky lasky sa lisia..niektori tvrdia, ze obsahuju spermie len vtedy, ked uz muz mal orgazmus a nebol sa vymocit, ini tvrdia, ze obsahuju spermie vzdy...tak ti poviem, ze ja som kedysi bola tiez velmi hlupa a spavala som s priatelom bez ochrany. Dokonca som si neratala ani plodne a neplodne dni..a tehotna som neostala. Asi som mala viac stastia, nez rozumu. Su mnohe pary take, ktore niekolko rokov takymto stylom "naostro" spolunazivaju a babo nemaju...ja myslim, ze sa bat nemusite, ale kazdopadne-nahoda je blbec. A nabuduce pouzivajte kondom stale! aj keby ste ich mali 5 za vecer minut...aspon sa vyhnete zbytocnemu stresu.

vol

a aj to ešte že počul som že ženu treba oplodniť tak že sa donej musím celý vystriekať a aj to počas jej najplodnejších dní že vtedy je najvačšia šanca nato no aj tak k tomu nemusí dojsť..no najviac ma zaujímaju tie kvapočky lásky..sú v nich spermie aj ked sa vymočím dokladne? alebo je to len tak že sa po styku nevymočím a vtedy tam ostanú?

vol

opäť musím dodať že po každej súloži som sa poriadne vymočil a penis + ruky umyl. (sakra neviem prečo ale chýba tam druhá čast toho čo chcem vedieť) to je pravdepodobnsť otehotnenia hlavne...

alzbee

Poviem ti nieco, co ta nepotesi..ak si po prvom orgazme nebol na wc sa vymocit, tak s velkou pravdepodobnostou ti ostali v mocovej rure spermie...a kedze ste druhe kolo mali bez kondomu, tak tzv. tvoje kvapocky lasky (ta mazlava tekutina, ktoru chlapi produkuju pri vzruseni) mohli byt vypudene aj spolu so spermiami do posvy...

vol

Musím dodať že preto som ju "rozťahoval" bez kondómu lebo dokým sa rozbehneme tak mi už aj prestane stáť ako má kvoli tomu zdĺhavému "necitlivému (premna)" rozťahovaniu kondómom...S tým mi fakt dobre stojí až ked sme pekne rozbehnutý vtedy niečo aj cítim :-/